LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert försvarar sig – sanningen om livet med Joacim: ”Chockad”

11 apr, 2024 
Caroline Kejbert sätter nu ner foten efter flertal ilskna meddelanden.
”Helt sjukt att behöva förtydliga något så fånigt som detta”, skriver Caroline på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Det omtyckta Bonde-paret Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, är bosatta på en gård strax utanför Uppsala tillsammans med döttrarna Wilda, 4, och Molly, 1.

Caroline och Joacim är höjdare på sociala medier och på Carolines blogg uppdateras det titt som tätt om familjelivet på gården. Nyligen fick dessvärre Caroline dela med sig av ett tråkigt inlägg där hon fick sätta ner foten efter flertal ilskna meddelanden.

”Irriterad och kanske lite chockad. Jag kände att det här krävde ett inlägg. Helt sjukt att behöva förtydliga något så fånigt som detta men somliga verkar ha tagit det väldigt personligt och som ett påstående att ingen annan har det likadant i perioder…”

Caroline Kejbert försvarar sig – sanningen om livet med Joacim

Caroline har tidigare uttryckt planerna för familjen under våren. En period som blir mer stressig då de kliver in i vårbruket. Arbetet blir mer intensivt för Joacim och Caroline blir ofta ensam med barnen eftersom han arbetar nätter och dagar under perioden. Familjen var även nyligen iväg på en resa i Florida där de uppdaterade titt som tätt på Instagram.

Efter det har Caroline mottagit flera kommentarer från följare som blivit upprörda. Flera har skrivit att Caroline gnäller och att det bara är en massa problem.

”Men där rann det över för ett gäng, som blev otroligt upprörda över att jag ”gnäller”, ”bara en massa problem” och gillar inte att jag ”gnäller” och undrar ”vad problemet är” när det finns de som inte har råd att åka till Florida.

FOTO: PRIVAT, TV4 PLAY

Annons