stjärnorna på slottet 2022

Carolina Gynnings uppgörelse med SVT – innan Stjärnorna på slottet

Carolina Gynning, Deltagarna i Stjärnorna på slottet 2022

Stjärnorna på slottet har premiär för sin 17:de säsong.
Som vanligt kan tittarna förvänta sig många känslosamma stunder när kändisarna öppnar upp sig om livet.
Nu avslöjar Carolina Gynning sin önskan till SVT om hur hennes avsnitt skulle framställas.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars Lerins sorg i familjen – första julen utan mamma: “Tomhet”
0:45

Efter reklamen: Lars Lerins sorg i familjen – första julen utan mamma: “Tomhet”

(0:45)

Slå på ljud

Tiden är äntligen kommen för premiären av det Stjärnorna på slottet. Årets säsong är den 17:de i raden för det populära programmet och det är som vanligt fem kända svenskar som checkar in på Bäckaskog slott i Skåne. De fem kommer att vara värdar för varsin dag med aktiviteter och samtal runt frukost- lunch- och middagsbord. För femte året i rad är det stjärnkocken Tareq Taylor, som står för matlagningen.

De kändisar som medverkar i årets säsong är Carolina Gynning, 44, Jon-Henrik Fjällgren, 35, Pia Johansson, 62, Lars Lerin, 68, och Anja Lundquist, 51. I premiäravsnittet är det skådespelerskan och komikern Pia Johansson som är värd och går djupare in på händelser från sitt liv.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Carolina Gynning om de tuffa inspelningsdagarna

När Hänt träffar kändisarna som medverkar i årets säsong av Stjärnorna på slottet, berättar Carolina Gynning om de tuffa inspelningsdagarna.

– Det var väldigt, väldigt jobbigt schema, alltså det var väldigt tuffa dagar. Jag hade ju också nästan precis blivit mamma, så jag hade ju en liten dotter som satt med min kille och mamma i huset bredvid. Så jag ville ju egentligen bara springa dit hela tiden och mysa med henne, säger Carolina och fortsätter:

– Men det var fem på morgonen till tio på kvällen, varje dag.

Carolina Gynnings krav för att ställa upp i Stjärnorna på slottet

I det senaste avsnittet av Carolinas podcast Gynning & Berg - Hittar sig själva, som hon har tillsammans med Carina Berg, 45, avslöjar hon kravet på SVT, för att hon skulle ställa upp i programmet.

– Jag måste säga att när jag såg mitt program, jag var lite rädd för att, för jag menar såklart så har det hänt jobbiga saker i ens liv. Det har det väl gjort i allas liv? Då kände jag så här, åh jag vill bara inte att det ska vara en ton av deppighet. För jag känner ändå att jag är, hur jobbigt det än är så försöker jag ändå vara glad och se det positivt. Då ville jag förmedla det till tittarna, berättar Carolina i avsnittet och fortsätter:

– Jag var så rädd när jag skulle få se det, för man var tvungen att se det innan så att man inte sa något jättekonstigt. Och jag kände faktiskt att jag skrattade högt så många gånger, och då blev jag så glad för jag kände att det blev en väldigt positiv känsla till tittarna.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN