LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynning om pojkvännen Viktor Philipsons utseendeförändring

22 dec, 2023 
CAROLINA GYNNING, VIKTOR PHILIPSON
Viktor Philipson har alltid haft sitt hår bakåtslickat.
Men nu har han plötsligt tänkt om!
”Visst är han lik Trump”,
skriver Carolina Gynning nu.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Carolina Gynning, 45, och Viktor Philipson, 37, har varit ett par sedan 2019. Tillsammans har de fått dottern Vilda, 2, och Carolina har även barnen Alicia, 11, och Adele, 9, sedan ett tidigare förhållande.

Det har hänt mycket för familjen det här året. I höstas flyttade de in på den nya herrgården och lyckan var total. Så här ser det ut inne i huset.

Däremot har det inte varit helt smärtfritt att flytta till herrgården. Det har nämligen spökat där.

– Det bodde redan några i huset innan jag flyttade in, som jag börjat märka. De har verkligen talat om att de är där, på olika sätt, sa Carolina i sin podd.

Viktor Philipsons beslut – flyttar in på gården med Carolina

En annan förändring som skett är att även Viktor flyttat in på gården. Tidigare bodde Carolina och Viktor på olika platser. Carolina i sitt hus på Ekerö och Viktor i sin lägenhet i stan. Men nu är de alltså gårdsbor båda två!

Annons

”Den kanske kommer tillbaka nu när vi flyttat ut på gård. Det händer sjuka grejer här hela tiden”, skrev han i ett meddelande till Hänt angående sin Youtube-kanal och avslöjade samtidigt att han också flyttar in.

Sedan dess verkar det som att spökena lugnat ner sig även om Viktor är räddare än Carolina.

– Jag hade ingen dålig känsla. Det är någon som verkligen vill berätta att de är här. Viktor gick ner och var helt inställd på att det var en inbrottstjuv, så mycket adrenalin och väcker mig i sängen. Som att han var i chock!, berättade Carolina i sin podd.

Nya bilden på Viktor Philipson chockar

Hur som helst verkar de trivas som fisken i vattnet i den nya herrgården och Viktor verkar också vara på topp. Däremot har han skaffat sig en ny frisyr – som Carolina tycker liknar Donald Trump...

”Viktor Philipson har ny frilla! Visst är han lik Trump”, skriver hon och visar upp bilden.

VIKTOR PHILIPSON

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons