ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings pojkvän Viktors hårda ord om djuren: ”Vidriga kräk”

04 jun, 2023 
viktor och carolina
Viktor Philipson och Carolina Gynning har inte samma syn på hundarna i familjen.
Men varför är de oense?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Konstnären och tv-profilen Carolina Gynning har flera djur hemma på Ekerö, två av dessa är hundar, med namnen Snorren och Luna.

Men hundarna går inte hem hos hela familjen – nu väljer Carolinas pojkvän Viktor Philipson säga sitt med ett par hårda ord.

”Han tycker ju att de är små vidriga kräk”

I senaste avsnittet av podcasten Gynning och Berg – Hittar sig själva berättar Carolina att Viktor inte är särskilt förtjust i hundarna.

– Han hatar ju hundarna också, alltså han tycker ju att de är små vidriga kräk. Han bara: ”Den enda gången mormor har haft rätt var när hon satt och klappade Snorren och sa ”ditt vidriga kräk”. Och det är ju för att de är såna här små hundar, både Nishti och mormor gillar ju stora hundar, men så där ska man ju inte säga om någon hund, säger Carolina Gynning.

Annons

Gynning berättar vidare att Philipson lever vid sidan av hundarna.

– Jag älskar ju mina hundar i alla fall och liksom, som han säger, han lever vid sidan av hundarna säger han. Han varken hatar eller älskar dom utan dom befinner sig liksom bara i två olika världar.

Carolina

Viktor Philipsons mardröm: ”Det värsta han vet...”

Anledningen till att hundarna ens kommer på tal i podcasten är att pojkvännen har förstört en kaka som Gynning har bakat.

Konstnären skämtar då om en planerad hämnd mot pojkvännen, där hon ska lägga hundbajs i en kanelbulle.

Annons

– Det värsta han vet är när de har bajsat på mattan, vilket de gör ganska ofta inomhus för de är så små att de inte har någon hjärna och då fattar de ju inte var de ska bajsa, säger hon om hundarna.

Carolina Gynning och Viktor Philipson.
Annons

FOTO: TT

Annons