LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings nya barnbesked – visar upp familjelyckan

16 maj, 2023 
Simon Lundh
Carolina Gynning och Viktor Philipsson
Carolina Gynning har sedan tidigare tre barn.
Nu berättar hon om sin önskan att skaffa fler barn.
”Får aldrig nog”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor PhilipsonBrand logo
Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor Philipson

Carolina Gynning, 44, har sedan tidigare barnen Alicia, 10, Adele, 9, och Vilda, 1. Dottern Vilda blev henne och kärleken Viktor Philipsons, 37, första gemensamma barn.

Tidigare har Carolina berättat för Expressen att hon sett sin familj som komplett. Ändå stängde hon inte dörren för att i framtiden skaffa fler barn.

– Jag känner mig inte klar med barn, men vet inte hur jag ska ha tid. Det blir kanske inte prick nu, sa hon då till tidningen.

Carolina Gynnings plötsliga barnbesked

Nu kommer Carolina återigen med ett nytt barnbesked. Ett besked där hon hintar att hon skulle vara öppen för att skaffa fler barn i framöver.

På Instagram visar hon upp en bild på sin dotter Vilda.

”Hon somnade på min axel min lilla minsting, fast det är krävande att ha tre så vill jag ändå ha fler. Får aldrig nog av bebisgos”, skriver hon på plattformen.

Carolina Gynning om förlossningen

Carolina fick sitt senaste barn Vilda 2021. I intervjun med Expressen berättade hon om hur tiden under förlossningen var.

Annons

– Att bli mamma för tredje gången känns helt fantastiskt. Jag hade en riktig drömförlossning på Danderyds sjukhus. Den tog ungefär fyra timmar. Självklart var den inte smärtfri. En hel vecka gick jag med värkar. Sedan kom Vilda ut nästan två veckor tidigt. Det var väldigt skönt, sa Carolina då och fortsatte:

– Första känslan när hon kom ut var: I made it again. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag ville bara ha upp henne till bröstet, snusa, pussa och gosa med henne, fast hon var kletig och blodig. Magiskt! Jag förstår inte hur man kan känna så för någon man inte har träffat. Jag hade samma fantastiska känsla med mina andra döttrar.

Vidare berättade Carolina om Viktors stöd under förlossningen.

– Viktor var ett stort stöd under förlossningen. Barnmorskorna visade honom hur han skulle trycka med hela sin kroppstyngd neråt mot mina ben, när de värsta värkarna kom. Det minskade smärtan. Jag hade också epidural och lustgas.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons