Carolina Gynnings bild med dottern Vilda efter olyckan

Carolina Gynning & dottern Vilda

Drygt två månader har gått sedan Carolina Gynning blev mamma till dottern Vilda.
Nu delar hon med sig av en minst sagt ovanlig bild tillsammans med dottern.
Allt du behöver veta om Carolina Gynning
Slå på ljud

Det var den 25 juni som Carolina Gynning berättade att hennes och Viktor Philipsons dotter kommit till jorden. Dottern fick namnet Vilda och i podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva berättar Carolina om sanningen bakom namnvalet.

– Jag ville ha ett namn på A men Viktor ville att det skulle vara ett namn på V nu. Och då var jag såhär "okej du har en poäng", sa hon då.

Sedan Vildas födsel har Carolina delat med sig av en hel del bilder och videos på dottern, men nu delar hon med sig av en minst sagt ovanlig bild på den lilla varelsen.

Carolina Gynnings chock efter insikten om dottern: ”Du kan inte"

I podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva pratar vännerna Carolina och Carina Berg en hel del om livet som småbarnsföräldrar och om det är något Carolina är chockad över just nu är det hur lugn hennes dotter faktiskt är.

– Hon luras just nu för hon är ganska snäll. Hon sover på nätterna och sådär och är lite mild och nöjd. Men det är ju bara en charad för det kommer ju komma fram sen att det är vårt barn och då kommer ju det visa sig. För du kan inte ha den hjärnan som Viktor har och ha den hjärnan som jag har och sen bli en lugn person, säger hon och skrattar.

Carolina Gynnings ovanliga bild med dottern Vilda efter olyckan

Ett liv med småbarn går inte riktigt att planera. Olyckan är framme när man minst anar det och detta är något som Carolina har lyckats fånga på bild.

”Vilda spydde precis innan bilden togs och vad ser jag om jag tittar lite närmre?”, skriver hon innan hon i nästa story visar upp den oväntade upptäckten:

”Det nonchalanta fuck you-fingret."

FRÅN FÖRSTASIDAN