TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings önskan med Viktor – vill ha en till partner

27 sep, 2022 
Gynning och Viktor
Carolina Gynning är inte den som snålar på privata detaljer.
Nu berättar hon vem hon hade velat ha som tredje part, om hon och Viktor välkomnade en till person till deras förhållande.
Annons
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"Brand logo
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Carolina Gynning, 43, har alltid haft många strängar på sin lyra, och nyligen fick hon ytterligare en yrkesroll att lägga på sitt CV. Hon debuterade nämligen som skådespelare, då hon fick rollen som en glamorös troféfru till en rysk oligark, i filmen Triangle of sadness.

Carolina Gynning spelar en av två fruar till en oligark

I filmen riktar regissören Ruben Östlund en satirisk udd mot miljardärer och influencers. Gynnings karaktär, som heter Ludmilla, är en av två fruar till oligariken i filmen, den yngre dessutom. Detta är något hon nu pratar om i en intervju med Expressen.

– Det är man ju stolt över att få spela, så här på äldre dagar. Jag trodde först att jag skulle spela den gamla frun. Men jag är kanske ung i Ruben Östlunds ögon?

Konstnärens ord om polyförhållande

Hon berättar vidare hur hon ser på liknande förhållande, som det hon är en del av i filmen.

– Sen är jag helt besatt av den här typen av konstiga relationer, och skulle mycket väl kunna leva i en sådan själv. Allt som är normalt är så tråkigt. Så jag hoppas att jag och Viktor (Philipson) har den relationen när vi blir äldre.

Då frågar reportern vem som i så fall skulle bli den tredje om det gällde Carolina och Viktors relation, varpå hon svarar:

– Det vet jag inte. Men det måste vara någon mycket yngre, så den personen är inte född än, säger hon till tidningen.

Annons