Carolina Gynnings nya plastikoperation – berättar om besvikelsen

Carolina Gynnings nya plastikoperation – berättar om besvikelsen

I podden Gynning & Berg berättar Carolina Gynning om sitt nya skönhetsingrepp. Samtidigt berättar hon om besvikelsen efteråt. Läs mer här!

Carolina Gynning, 43, är en mångsysslare som bland annat kan titulera som skådespelerska, konstnär och glamourmodell. Hon driver även en podden Gynning & Berg - hittar sig själva tillsammans med parhästen Carina Berg, 44.

I det senaste avsnittet av radarparets podcast avslöjar Carolina besvikelsen som följde efter att hennes nya bröstoperation.

Carolina Gynning om misslyckade plastikoperationen: ”Patten sprack”

Carolina Gynnings bröst har varit ett uppmärksammat ämne tidigare. Skånskan har, genom åren, varit otroligt öppen med vilka plastikoperationer hon genomgått... och de är inte få!

– Det är ju en del botox och skit som jag måste spruta in för att se ut så här. Fillers lite här och lite där. Men pattarna börjar bli för små, det tycker jag. Där börjar jag bli fartblind. Där känner jag att jag måste in med större nu, berättade Carolina när hon gästade Youtube-serien Intimt med Björken i våras.

Kort därefter delade hon med sig av en intim brösthistoria i podcasten. Hon berättar om en traumatisk händelse i London för många år sedan, där ena bröstet sprack.

– Ja, jag dejtade en riktig maffiaboss i London. Kul med lite fart och fläkt i sängen. Han råkade punktera min ena patte, svarar Carolina skrattandes.

Något Carolina dessutom kan avslöja är att kirurgen som lagade hennes bröst inte längre jobbar som kirurg.

– Det jag vet är att hans licens är indragen. Inte efter att min patte sprack, men efter andra dåliga operationer.

Carolina Gynnings nya skönhetsingrepp – berättar om besvikelsen

I senaste avsnittet av Gynning & Berg är brösten åter på agendan. Carolina avslöjar att hon genomgått en mycket dyr bröstförstoring.

– Vill du inte veta mer om mina pattar?, frågar Carolina kollegan och berättar om besvikelsen efter operationen.

Carolina är otroligt nöjd med förstoringen, även om hon redan funderar på att göra dem större på nytt. Besvikelsen rör barnens reaktioner.

– Det är precis som det är hemma hos mig också, när jag drar upp tröjan och visar brösten och säger såhär ”Kolla mamma har gjort nya bröst”. De bara tittar upp liksom från det de håller på med och bara ”whatever”, säger Gynning och fortsätter:

– Men vadå ,det är som att det är såhär ”old news”, men ser ni inte att de är större? ”Jo, men det är klart vi gör”, konstaterar en besviken Carolina.

Vidare förklarar Carina för Gynning att hon har satt ribban för högt och att det kommer att krävas något galnare än så, för att få folk att bli häpnade över något hon har gjort.

– Grattis till dina nya rattar!, avslutar Carina och utbringar en skål för hennes besvikna vän. Som plåster på såren.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN