TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carolina Gynnings förhoppning med ex-pojkvännen Viktor

30 jun, 2020 
Carolina Gynning och Viktor
Carolina Gynning och Viktor Philipson är inte längre ett par.
Nu sträcker Carolina ut en hand till ex-pojkvännen – i förhoppningen att se snart kan ses igen.
– Vi får väl hoppas, säger hon.
Annons
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slutBrand logo
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut

Det var i början av juni som tv-profilen Carolina Gynning, 41, bekräftade att hon och Viktor Philipson, 34, bestämt sig för att gå skilda vägar – ett år efter att de offentliggjort relationen. Det var på Unicef-galan i maj 2019 som Carolina för första gången visade upp pojkvännen och därefter har han dykt upp titt som tätt på hennes sociala medier-kanaler.

Uppbrottet kom som en chock för många då Carolina endast ett par veckor tidigare lagt upp en vlogg där hon och Viktor pratade om att köpa en bondgård tillsammans. De har även varit öppna med att de ville skaffa barn ihop.

Men de gemensamma framtidsplanerna har alltså skrotats och istället fokuserar Carolina nu på sina döttrar Adele, 8, och Alica, 9, som hon har sedan ett tidigare förhållande.

Carolina Gynning om uppbrottet

Carolina Gynning har tidigare avslöjat att det var hon som valde att göra slut av ”privata skäl”. I en intervju med Expressen har tv-profilen förklarat att hon och Viktor skils åt som vänner men att det ändå känns ledsamt.

Annons

– Separationer är alltid sorgliga och privata. Så det är där jag befinner mig just nu, sa hon till tidningen nyligen.

För Hänt har Carolina berättat att hon ser ljust på framtiden och att hon nu kommer att ägna sig åt familjen samt sin konst.

– Jag fokuserar på saker som jag verkligen mår bra av och det är ju träning, mina barn och mitt jobb, sa Carolina till Hänt tidigare i veckan.

Förhoppningen med exet Viktor

I veckan gästade Carolina Gynning Martin Björks, 48, Youtube-kanal och serien Intimt med Björken. I denna berättar hon att hon är lyckligt singel och att livet leker.

Under sitt förhållande med Viktor Philipson tog Carolina jägarexamen eftersom ex-pojkvännen är väldigt jaktintresserad. När Martin frågar henne hur det går med med jakten visar det sig att Carolina kanske inte har ett lika stort intresse för detta.

– Det är livsfarligt, jag med ett gevär ute i skogen. Han tyckte att jag skulle ta det och jag har tagit det men jag är själv lite osäker på hur det kan gå, säger hon.

Men trots att Carolina inte är sugen på att ge sig ut i skogen själv har hon en annan förhoppning – nämligen att ex-pojkvännen ska ta med henne ut på en jaktrunda. Det verkar onekligen som att Carolina och Viktor har en god relation idag.

– Vi får väl hoppas att mitt ex tar ut mig på någon jakt, säger Carolina Gynning.

FOTO: Karin Törnblom/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Annons