TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings förändring efter nya kärlekslyckan

26 jun, 2019 
AvAgnethe Alm
Carolina Gynnings förändring efter kärleksavslöjande med Viktor
Efter en tuff separation från exet Alexander Lydecker fann Carolina Gynning kärleken på nytt i Viktor Philipson i våras. Nu berättar hon att hennes livsstil har ändrats drastiskt sedan hon träffade Viktor. ”Väldigt skönt”, säger hon.
Annons
Carolina Gynning på kärleksresa till IbizaBrand logo
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza

Ett år har gått sedan Carolina Gynning, 40, och exet Alexander Lydecker, 38, valde att gå skilda vägar. Uppbrottet tog hårt på Carolina, som flera gånger berättade öppet om de tuffa känslorna och sorgen hon kände efter att förhållandet tog slut. Framför allt uttryckte hon hur svårt det var att vara ifrån döttrarna Alicia och Adele.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är så jävla kär att jag gå på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, säger Carolina.

Så har nya förhållandet påverkat Carolina

Men det dröjde inte länge innan Carolina Gynning kände sig säker på relationen och då visade upp sin nya pojkvän för första gången. Vid hennes sida på Unicef-galan i maj fanns miljonärssonen Viktor Philipson, 33. Sedan dess har Carolina pratat öppet om förhållandet med Viktor Philipson, och nu avslöjar hon att hela hennes livsstil har förändrats av den nya relationen.

Annons

När Carolina separerade från Alexander Lydecker började hon träna intensivt och springa flera mil i veckan. I efterhand ser Carolina på den tiden som ”hysterisk”, berättar hon nu i podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva.

– Det var väldigt mycket terapi efter skilsmässan, att jag började med min löpträning som terapi. Och ibland blev det nästan hysteriskt, jag menar man behöver ju inte gå ut och springa en mil varje dag. Men jag gjorde ju det ibland, säger hon i podden.

Carolinas nya tankar kring träning

Carolina Gynning förklarar att hon numera inte alls springer lika ofta, vilket hon menar har att göra med att hon numera är lyckligt förälskad.

– Det känns som att det hänger ihop litegrann med din nya förälskelsepsykos, säger vännen och poddkollegan Carina Berg.

– Ja, verkligen! Så är det verkligen, konstaterar Carolina.

Numera springer Carolina Gynning endast någon gång i veckan och nöjer sig med det, vilket är något hon är nöjd över.

– Så den här piskan som ven över dig över en period efter skilsmässan, den har lite tappat sin kraft? frågar Carina Berg.

– Ja, det har den. Väldigt skönt. För det var hysteriskt där ett tag, hysteriskt!

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Annons