LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings ekonomiska bakslag med huset – nu sänks priset

27 aug, 2023 
CAROLINA GYNNING
Carolina Gynnings lyxvilla på Ekerö har legat ute till försäljning i några veckor nu, men ingen köpare har nappat än.
Nu tvingas hon ta till drastiska metoder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Visningarna för Carolina Gynnings, 44, lyxvilla på Ekerö pågår för fullt sedan några veckor tillbaka. Men det har inte kommit till avslut med någon köpare och nu har man gjort något som kanske kan ändra på den saken.

Carolina köpte villan år 2015 och har med andra ord bott där de senaste åtta åren. Även hennes tre döttrar Alicia, Adele och Vilda har växt upp i huset ute på Ekerö. Men nu ska hon sälja det, på Instagram delade hon med sig av nyheten.

Annons

”Stora nyheter! Jag har bestämt mig för att sälja mitt älskade hus på Ekerö, som står mig varmt om hjärtat. Varje meter är noga genomtänkt och hela huset andas Ibiza Boho Style. Så mycket kärlek bor det här då mina tre älskade döttrar vuxit upp här! Är du en konstnärssjäl som söker en rofylld plats och konstnärliga miljöer då ska du kolla in mitt hus.”, förklarade hon då.

Carolina Gynnings nya boende – dit ska hon flytta

Carolina har varit sugen på att flytta under en längre tid nu. Till en början funderade hon på om familjen istället skulle flytta in till en lägenhet i stan. Då hon var trött på livet som husägare.

Men så blev det inte och i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva berättade Carolina om de glada nyheterna att hon nu har blivit ägare till en gård.

– Jag har alltså gått och köpt en gård, sa hon i podden och berättar att hon letat nitiskt efter en gård i Ekerö-området.

Annons

– Jag tänker ändå att jag ska tillbringa somrarna där och också såklart vintrarna, men det blir lite på sikt, fortsatte hon.

Carolina Gynnings ekonomiska bakslag

Men nu är det ju alltså en försäljning av villan på Ekerö som står på agendan och hittills har Carolina inte fått den såld. Nu har hon dessutom tvingats sänka priset från utropspriset på 15 000 000 kronor till 13 500 000 kronor.

När Hänt når mäklaren Maria Pettersson berättar hon att sänkningen var ett bra drag.

Varför sänkte ni priset?

– Ja det är ju för att det tar längre tid för köparna eftersom bankerna har blivit tuffare och räntorna har gått upp, säger hon till Hänt.

Är det större intresse nu?

– Ja, det är det ju. Vi håller på med diskussioner med några där.

Så här ser det ut i Carolinas hus:

Annons
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mäklarringen

Annons