LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Sjöberg om Annikas svartsjuka inför Let's dance 2023

27 aug, 2023 
Annika och Rickard Sjöberg
Vad kände Annika Sjöberg, när hon fick reda på att hennes make Rickard Sjöberg skulle dansa tätt intill en kvinnlig dansare i Let's dance?
Nu berättar Postkodlotteriet-profilen sanningen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Sjöberg om stora chocken med nya danspartnern – stora längdskillnadenBrand logo
Rickard Sjöberg om stora chocken med nya danspartnern – stora längdskillnaden

Tv-profilen Rickard Sjöberg kom på en fjärde plats i den senaste säsongen av Let's dance. Där dansade han tillsammans med den nya dansaren Tove Villför.

När de fick lämna sa Rickard i programmet:

– Det känns tråkigt att åka ut, men jag tänker inte gråta för att resan är över, jag tänker jubla för att den blev av över huvud taget.

Hustrun Annikas svartsjuka – så kände hon inför Let's dance

När man är med i Let's dance blir det flera veckor av träning med sin danspartner. Detta har lett, i vissa fall, till otrohet och vissa har till och med blivit tillsammans. Till exempel fann Sigrid Bernson och Robin Bengtsson varandra i danslokalerna.

Annons

När Rickard får frågan av Aftonbladet, hur Annika såg på hans medverkan och hur hon kände inför det, säger han:

– Jag frågade Annika om det. Hur känner du inför att jag kommer att dansa så nära en annan kvinna? Hon svarade att hon inte var oberörd av det. Bra, det räcker för mig, då skiter vi i det, sa jag. Då sa hon att det var viktigare att jag fick göra det där, sedan löser vi det under resans gång. Vi pratade om det regelbundet och jag är jättetacksam för den dansrelation jag och min partner Tove hade.

Rickard Sjöberg och Tove Villför i Let's Dance, TV4.
Rickard Sjöberg och Tove Villför i Let's Dance, TV4. Foto: Karin Törnblom / TT
Annons

Motgångarna med hustrun: ”Vi misslyckas ibland”

Han berättar vidare hur han och Annika har haft sina motgångar.

– Vi misslyckas ibland förstås. Vi är inga övermänniskor. Framför allt är Annika bra på att så fort det är något så ska det upp på bordet. Jag är lite långsammare än vad hon är. Jag är sen i reaktionen. Det hon gör är att slänga upp skiten på bordet, så pratar vi om det och kommer fram till att saken är en skitsak.

Annons