LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynning om namnbytet: ”Det var min dröm”

02 aug, 2023 
Frida Eklöf
Carolina Gynning
Carolina Gynning har inte alltid varit helt nöjd med sitt namn.
Nu berättar hon om händelsen och avundsjukan gentemot världskändisen som gjorde att hon funderade på att byta sitt förnamn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynning berättar om dramatiken på Stjärnorna på slottetBrand logo
Carolina Gynning berättar om dramatiken på Stjärnorna på slottet

Carolina Gynning, 44, har många strängar på sin lyra och kan titulera sig som konstnär, tv-personlighet och influencer. På sina sociala medier delar hon ständigt med sig av sitt liv.

Något som gör att Carolina sticker ut i kändis-Sverige är nämligen att hon är väldigt frispråkig, och har av vana att öppna upp till diskussion på sociala medier.

Carolina Gynning om namnbytet: ”Ännu mer lik”

Carolina driver podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva tillsammans med vännen och kollegan Carina Berg. I podden pratar duon öppet om allt mellan himmel och jord, och de talar både högt och lågt om händelser från deras privatliv.

I det senaste avsnittet berättar Carolina om avundsjukan gentemot skådespelerskan Julia Roberts, och hur hon inspirerades till att byta namn.

– Det var ju min dröm att vara Julia Roberts när jag var liten. Jag ville till och med byta namn till Julia Gynning. Jag tyckte också att jag var lite lik henne, alltså en aning. Det här var när jag var 15 år, säger Carolina i podden.

Annons

Carolina var inne på att byta namn från till Julia, något som poddkollegan Carina tyckte var bra att hon inte gjorde. Men Carolina gjorde minst sagt allt och lite till för att efterlikna sin stora idol.

– Jag färgade håret knallrött och permanentade mig, då tänkte jag att nu blir jag ännu mer lik och så skulle jag döpa mig till Julia. Men jag blev faktiskt lite mobbad av de andra tjejerna i klassen, de tyckte att det var lite för mycket att man skulle döpa om sig också, vem tror man att man är.

Carolina Gynning tagen av polis – nu berättar hon om brottet

Annons

I ett tidigare avsnitt av Carolinas och Carinas podd berättar Gynning om den gången hon blev tagen av polisen i somras. Hon hade tillsammans med sina tre döttrar och sin brorsdotter varit i Järvsö och på vägen tillbaka till Stockholm råkade hon göra något dumt i trafiken.

– Gode moder åkte fast av polisen, råkade köra om en polisbil över heldragen linje, säger hon i podcasten.

I avsnittet förklarar Carolina ordagrant hur det kommer sig att hon från första början körde om, hon visste nämligen inte att det var en polisbil. Hon berättar att dottern Vilda var upprörd och skrek i bilen, något som resulterade i att Carolina gasade och körde om en bil som, enligt henne, körde tio kilometer i timmen.

Dessvärre visade den långsamma bilen vara en polisbil, något som resulterade i att hon fick böter.

– Det är inte kul, det är ju jättedumt, säger trebarnsmamman och förklarar att hon fick en bot men att mötet med polisen var mycket bra.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons