LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynning tagen av polis – nu berättar hon om brottet: ”Jättedumt”

27 jul, 2023 
Frida Eklöf
Carolina Gynning
I podcasten Gynning & Berg berättar Carolina Gynning att hon har blivit tagen av polisen och om hela händelsen.
– Åkte fast av polisen, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Modellen, konstnären och tv-personligheten Carolina Gynning, 44, är en av Sveriges största medieprofiler och delar ständigt med sig av sitt liv på sociala medier.

Det var under 2019 som Carolina fann kärleken i Viktor Philipson, 36, och två år senare föddes parets gemensamma dotter Vilda. Sedan tidigare förhållande har Carolina även döttrarna Alicia och Adele med exet Alexander Lydecker.

Carolina Gynning tagen av polis – nu berättar hon om brottet

Carolina driver podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva tillsammans med vännen och kollegan Carina Berg. I podden pratar duon öppet om allt mellan himmel och jord, och de talar både högt och lågt om händelser från deras privatliv.

I januari tidigare i år kom Carolina med den glädjande nyheten att hon och familjen har köpt ett nytt hus i Järvsö. Och sommarmånaderna har självklart spenderats i det nya torpet.

Det är i duons podd som Carolina berättar för Carina att hon har blivit tagen av polisen. Carolina hade tillsammans med sina tre döttrar och sin brorsdotter varit i Järvsö och på vägen tillbaka till Stockholm blev hon tagen av polisen.

Annons

– Gode moder åkte fast av polisen, råkade köra om en polisbil över heldragen linje, säger hon i podcasten.

I avsnittet förklarar Carolina ordagrant hur det kommer sig att hon från första början körde om, hon visste nämligen inte att det var en polisbil. Hon berättar att dottern Vilda var upprörd och skrek i bilen, något som resulterade i att Carolina gasade och körde om en bil som, enligt henne, körde tio kilometer i timmen.

Dessvärre visade den långsamma bilen vara en polisbil, något som resulterade i att hon fick böter.

– Det är inte kul, det är ju jättedumt, säger trebarnsmamman och förklarar att hon fick en bot men att mötet med polisen var mycket bra.

Carolina Gynnings stora lycka med familjen

Huset ute i Järvsö är inte det enda Carolina har slagit till på under årets gång. Familjen har även köpt en enorm gård, precis vid vattnet och med flera tillhörande öar. Huset är byggt på 1830-talet och gården är även utrustad med stall och flera olika hus.

Och dem har minst sagt stora planer för den nya gården.

– Det känns otroligt bra, tjejerna är så taggade – de ska äntligen få hästar – och mamma också. Vi ska ha massa djur och bara ha ett sånt där härligt farmlife tillsammans, säger Carolina till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons