LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings bluff för följarna – allt har rasat: ”Nere i skiten”

03 apr, 2024 
Carolina Gynning lever sitt bästa liv på sin makalösa herrgård. Men nu har tv-profilen kommit till en insikt. Vill hon verkligen bo på en gård?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Det är nog ingen som har missat den maffiga herrgård från 1800-talet som tv-profilen Carolina Gynning, 45, bor på.

I över åtta år var Carolina på jakt efter det perfekta stället tills hon sommaren 2023 äntligen hittade sin stora drömgård. Gårdshuset är makalösa 295 kvadratmeter stort och det finns flera mindre hus samt en drängstuga med två rum och kök. Det finns stall samt mark på fyra hektar vilket motsvarar ungefär åtta fotbollsplaner samt flera tillhörande öar.

Men nu har Carolina kommit till en insikt, vill hon verkligen på bo en gård?

Carolina Gynnings insikt – vill flytta in till stan

Det är i podcasten Gynning & Berg som tv-profilen delar med sig av sina tankar.

– Vet du vad Berg, jag är ledsen att säga det. Men jag har en kris! Jag har en kris. Jag vet inte om det är fullmånen, våren, klimakteriet, jag vet inte vad det är!, säger Carolina och fortsätter:

Annons

– Jag kände härom dagen så här, ”Vill jag ha en gård?” Nej, jag tror inte det! Och hästar, vad jobbigt det är! Och åka så långt varje dag, nej! Jag vill ju bo i stan!

Carina Berg hamnar i chock efter sin väns uttalande.

– Shit! Shit! Vänta, vänta nu...

Carolina Gynnings bluff för följarna på Instagram

Carolina förklarar att hon på senaste känt sig kluven på sin nuvarande livsstil, men att hon ändå försökt uppehålla en fasad på sina sociala medier.

– Jag har fortsatt försökt vara lycklig på instagram, så att ingen ska förstå att jag har en kris. Jag kämpar på! Snälla gud. Men jag är nere i skiten, säger hon och fortsätter:

– Jag har ju byggt upp en ganska stor image. Utåt sätt känner folk att ”Carolina Gynning, hon har hittat sig själv”, det känner alla!

Carina håller med och säger att hon själv trott att Carolinas glädje på Instagram varit genuin.

– Exakt! Du har lurats. Jag är bra på att luras. Men jag säger inte att jag har blåst folk från start! Nej, nej, nej. Jag har bara blåst folk i fyra dagar, och då är det gamla bilder jag har lagt ut, så har jag låtsats vara glad. Men jag är inte glad.

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons