LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings hund borta – berättar om skräcken

25 jan, 2024 
Det är inte kul när familjemedlemmar kommer bort.
Nu berättar Carolina Gynning att hunden Luna försvann spårlöst i flera timmar...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Carolina Gynning, 45, lever ett liv som hon bara kunde drömma om för några år sedan. De senaste åtta åren har hon haft en dröm om att bo på en gård och idag är den drömmen verklighet.

– Jag har alltså gått och köpt en gård, äntligen! Jag har letat över hela Sverige höll jag på att säga, men det har jag inte, men i alla fall i Ekeröområdet där jag tycker att det är så fint. Jag har nog letat nu i säkert åtta år efter det perfekta stället, sa hon i sin podd.

I höstas gick flyttlasset till den charmiga herrgården från 1800-talet. Sedan dess har hon och familjen börjat bo in sig men det har dock inte varit helt lätt. De har bland annat utsatts för spöken i huset.

Carolina Gynning fick kritik för beteendet mot djuren

En dröm som hör till gårdslivet är ju självklart att ha massa djur. Även den drömmen har Carolina uppnått. På gården har hon både hundar, katter, grisar och höns.

Annons

Det är ingen hemlighet att Carolina är en riktig djurvän – men ibland kan kritiken slå tillbaka på henne. Som till exempel när hon ville klä på sina djur kläder för att ta roliga bilder på dem.

– Jag klädde ju ut hundarna vid jul och det gör jag varje år och jag får alltid ganska arga kommentarer om att man inte klär ut sina djur, det är djurplågeri liksom, sa Carolina om händelsen och fortsatte:

– Men jag tycker inte att mina hundar, eller vad det nu är för djur, far illa. Dessutom frågade jag Gris-Linda när jag köpte grisarna "är det okej att jag klär ut Håkan och Grisela till jul och tar en kul bild?". Då sa hon "jaa gör det, det är ingen fara liksom".

Carolina Gynning skräckslagen efter hundens försvinnande

Men trots den drömmiga tillvaron så kommer nu desto tråkigare besked. Hunden Luna försvann plötsligt spårlöst. Nu berättar Carolina om oron.

”När jag var på väg till stan ringde Viktor och sa att han hörde Luna (min lilla hund) skrika till på gården och sen blev det tyst…. Vi hittade inte henne på tre timmar!!! Sen hittade vi henne jätte chockad… tror typ en örn försökt ta henne !!!”, skriver Carolina på Instagram-story och fortsätter:

”Men nu är hon hemma! Fy vad jobbig dag.”

HUNDEN LUNA
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons