LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings osäkerhet med Viktor – efter pausen

06 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Carolina Gynning & Viktor Philipson
Det har gått två månader sedan Carolina Gynning och Viktor Philipson blev ett par igen.
Nu öppnar hon upp om tillitsproblemen som kommit efter pausen.
– Jobbigt, säger hon.
Annons
Carolina Gynning och Viktor Philipsson är ett par – igenBrand logo
Carolina Gynning och Viktor Philipsson är ett par – igen


Carolina Gynning och hennes stora kärlek Viktor Philipson tycks vara självklara för varandra. Men så har inte alltid varit fallet. Efter nästan ett år tillsammans valde paret i början av juni att gå skilda vägar, och då paret tycktes vara upp över öronen förälskade i varandra kom det plötsliga beskedet som en chock för många. Men precis som många förutspådd tog det inte lång tid innan de var tillbaka med varandra igen. Efter drygt två månaders paus från varandra insåg båda att de inte ville vara utan den andra, och är idag återigen ett par. Det har nu gått två månader sedan Carolina och Viktor hittade tillbaka till varandra igen efter den plötsliga pausen, och av deras sociala medier att döma verkar de minst sagt njuta av varandras sällskap. Men i senaste avsnittet av Carolina och Carina Bergs podcast Gynning & Berg - hittar sig själva berättar hon nu att det inte bara varit enkelt sedan de blev tillsammans igen.

Annons

Carolina Gynning om tilliten till Viktor


Det är när vännerna sitter och pratar och Carolina plötsligt avbryter med att hon känner sig spyfärdig som de kommer in på samtalsämnet.
Anledningen till hennes illamående är att hon är hungrig och inte klarar av att inte få sin lunch i tid, och när hon berättar det refererar Carina snabbt till hennes man Erik Berg som har samma problem. Så fort han blir hungrig går hans humör ner drastiskt, och i början av deras relation kunde hans plötsliga humörsvängningar skapa en stor osäkerhet hos Carina.

– Min make är rätt tyst alltså. Man bara ”här, ät nötter. Ta vad som helst”, så tar det typ fem minuter så är det som att det är en skiva som går igång, berättar hon innan hon fortsätter:

– Men i början när vi var ihop så bara ”han älskar inte mig”, och sen åt han en macka så bara ”åh han älskar mig igen”. Du vet när man är osäker i början av en relation och man tolkar in alla signaler.

Och Carolina förstår precis.

Annons

– Fan vad det är jobbigt. Jag kände att jag fick det lite på nytt med Viktor nu efter omstarten. Men den var väldigt kort den här gången, kanske två veckor eller något sånt. Sen kom det tillbaka, berättar hon.

Carina berättar att hon hört någonstans att det tar sju månader för att känna sig helt trygg med en person, något som Carolina inte tror stämmer. Hon tror snarare att det tar längre tid.

– Jag tror det tar mer. Jag tror det tar två år. Tror du inte det?, säger hon.

FOTO: TT

Annons