Viktor Philipson om uppbrottet med Carolina Gynning

Viktor Philipsson och Carolina Gynning

För några veckor sedan bekräftade Carolina Gynning att hon och Viktor Philipsson brutit upp.
Nu väljer Viktor att berätta om sina tankar kring den avslutade relationen.
– Har man älskat någon så slutar man inte att göra det bara så där, säger han till Expressen.

Det var på Unicef-galan i maj 2019 som tv-profilen och konstnären Carolina Gynning, 41, för första gången visade upp sin nya kärlek Viktor Philipson, 34. Efter att relationen offentliggjorts uppdaterade Carolina och Viktor flitigt om sin kärlek på sociala medier. På Carolinas Yotube-kanal har tittarna kunnat följa med i parets vardag. Men i början av juni i år bekräftade hon att relationen fått sig ett slut. Carolina och Viktor hade då bestämt sig för att gå skilda vägar – efter att ha spenderat cirka ett år tillsammans.

Carolinas flykt efter uppbrottet

Uppbrottet kom som en chock för många då Carolina bara några veckor tidigare publicerat en video på sin Youtube-kanal där hon berättade om parets gemensamma framtidsdröm. I videon var de nämligen iväg och tittade på en bondgård som de funderade på att köpa ihop. De har även varit öppna med att de velat skaffa barn tillsammans.

Men det blev varken bondgård eller barn – istället gjorde paret plötsligt slut. Carolina har tidigare berättat att exen avslutade relationen som vänner men hon har även erkänt att det varit tufft. I ett inlägg på Instagram öppnade Carolina härom dagen upp om den stora sorgen. Hon förklarade att hon låtsats som att allt är okej men att uppbrottet faktiskt har varit jobbigare än vad hon visat utåt. I samband med publiceringen lämnade Carolina ett regnigt Sverige bakom sig – för att njuta av livet på Ibiza.

Viktor Philipson bryter tystnaden

Viktor har tillskillnad från Carolina hållit sig tyst gällande uppbrottet. Men i en intervju med Expressen väljer han nu att berätta om känslorna kring den stora livsförändringen.

– Jag mår bra. Det var inget dramatiskt uppbrott och vi har grym relation i dag. Varför vi gjorde slut är privat, säger han till tidningen.

Han förklarar att singellivet egentligen inte är något han trivs allt för bra i, då han hellre delar livet med någon annan. Men nu fokuserar han istället på att njuta av sommaren och allt kul som livet har att erbjuda.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Dörren för en återförening med ex-fickvännen har han däremot inte stängt helt och hållet.

– Har man älskat någon så slutar man inte att göra det bara så där. Hon är en fantastisk spännande person och vi har haft så kul ihop. Vi får se vad som händer helt enkelt, säger han.

Hänt söker Viktor Philipson.
FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!