LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynning om kroppsförändringen – efter Viktors ord

13 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Carolina Gynning om första mötet pojkvännen Viktor Philipson
Carolina Gynning har tidigare berättat att hennes livsstil förändrats sedan hon träffade kärleken Viktor Philipson. Nu avslöjar hon att hon förändrats även kroppsligt – efter ett par sanningens ord från pojkvännen.
Annons
Carolina Gynning på kärleksresa till IbizaBrand logo
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza

Efter en tid med tunga känslor efter separationen från Alexander Lydecker, 38, vände vindarna för Carolina Gynning, 40. Under våren kunde hon avslöja att kärleken återigen kommit in i hennes liv och att hon var störtförälskad. I vem ville hon dock inte berätta till en början. Men en sak var säker – det var kärlek vid första ögonkastet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det dröjde inte särskilt länge innan Carolina Gynning kände sig säker på relationen och visade då upp sin nya pojkvän för första gången. Vid hennes sida på Unicef-galan i maj fanns miljonärssonen Viktor Philipson, 33.

Sedan dess har Carolina Gynning pratat öppet och förhållandet och uttrycker ofta hur lycklig hon är i sin relation. Nyligen avslöjade hon även att de vill ha barn ihop.

Så har nya förhållandet påverkat Carolina

Sedan Carolina Gynning träffade sin nya kärlek har hennes livsstil förändrats en hel del. När hon separerade från Alexander Lydecker började hon träna intensivt och sprang flera mil i veckan. En livsstil som hon idag ser med andra ögon på.

Annons

– Det var väldigt mycket terapi efter skilsmässan, att jag började med min löpträning som terapi. Och ibland blev det nästan hysteriskt, jag menar man behöver ju inte gå ut och springa en mil varje dag. Men jag gjorde ju det ibland, sa hon nyligen i Gynning & Berg - Hittar sig själva.

Carolinas nya tankar efter Viktors ord

I ett nytt avsnitt av podden förklarar Carolina Gynning att hon hennes kropp har förändrats sedan hon träffade Viktor – och att det var ett par sanningens ord från hans sida som henne att ändra sitt sätt att leva.

– Jag var ju så jävla smal när jag träffade Viktor, alltså jag var som ett litet skelett. Och jag är ju fortfarande smal, men nu har jag ändå lite, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Det var faktiskt Viktor också som va lite såhär att ”du får äta lite”. Det är lite najs att ha lite…

Poddkollegan och vännen Carina Berg, 41, poängterar i podcasten att hon tycker det är bra att Carolina äter mer nu för tiden.

– Du blir ju inte särskilt stark om du inte äter heller, säger Carina varpå Carolina svarar:

– Nej, inte det heller. Men alltså han vill ha lite jävla gung i röven när han smackar på den, säger Carolina Gynning och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons