LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynning om misslyckade ingreppet – stora chocken efter händelsen

20 sep, 2023 
Frida Eklöf
Carolina Gynning
Carolina Gynning driver podcasten Gynning & Berg tillsammans med Carina Berg.
Nu berättar hon om den gången hon fick en allergisk reaktion efter ett ingrepp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningenBrand logo
Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningen

Carolina Gynning, 44, har många strängar på sin lyra och kan titulera sig som konstnär, tv-personlighet och influencer. På sina sociala medier delar hon ständigt med sig av sitt liv.

Något som gör att Carolina sticker ut i kändis-Sverige är nämligen att hon är väldigt frispråkig, och har av vana att öppna upp till diskussion på sociala medier.

Carolina Gynnings avslöjande om ingreppet – chocken efteråt

Carolina driver podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva tillsammans med vännen och kollegan Carina Berg. I podden pratar duon öppet om allt mellan himmel och jord, och de talar både högt och lågt om händelser från deras privatliv.

I det senaste avsnittet berättar Carolina om ett av de ingrepp som hon gjort och inte blev riktigt som hon tänkt.

– Jag hade injicerat så mycket Restylane i händerna, så att de svullnade upp och blev Barbiehänder. Jag har ju väldigt så här finlemmade händer. Så jag hade liksom bullar upp till, säger Carolina i podden.

Annons

Carina kontrar med att det är ett av hennes roligaste ögonblick och frågar sin kollega vad hon egentligen skulle där och göra.

– Det är ju det här för att man har fått solskada. Och det går ju, jag menar man kan ju spruta in sånt här som liksom inte är någon filler eller hyaluronsyra, jag sprutade liksom inte in botox i händerna, säger Carolina och fortsätter:

– Då sa dem så att du har fått en allergisk reaktion, så det var tragik där.

Carolina Gynning om att bli diagnostiserad med ADHD

Carolina börjar med att berätta om de olika testerna hon var tvungen att ta för att ta reda på om hon hade diagnosen eller inte. Något som hon inte tyckte om.

Annons

– Detta drev mig fullkomligt till vansinne. Alltså fullkomligt. Till den mildaste grad att jag fick avbryta testet. Jag gick liksom ut mitt i testet och bara ”jag orkar inte mer, jag ser bara svart”.

Carina fortsätter:

– Det var ju nämligen som så att de i lugn ton när allt det här var klart sa till dig att ingen har fått så mycket rätt på en ADHD-utredning som du. De har aldrig sett någon med så många rätt.

Efter testerna blev Carolina försedd med medicinering för den nyupptäckta diagnosen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons