Carolina Gynning sorg efter dödsfallet i familjen: ”Sorgligt”

En av konstnären Carolina Gynnings familjemedlemmar har somnat in.
Nu berättar hon om det tragiska dödsfallet.
Läs allt här!
Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill veta
0:51

Efter reklamen: Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill veta

(0:51)

Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, slog igenom för många år sedan och är idag en välkänd tv-profil. Gynning är just nu aktuell inför Stjärnorna på slottet 2023, där hon är en av deltagarna.

Inte nog med att hon är aktiv på sociala medier så hörs hon ofta i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva som hon driver tillsammans med Carina Berg, 44.

Carolina Gynning om tuffa separationen från Alexander

Carolina har döttrarna Alicia, 9, och Adele, 8, med ex-pojkvännen Alexander Lydecker, 40. De gick skilda vägar för några år sedan och separation var tuff för Gynning, något hon skrivit om på Instagram.

”Det är tungt att ta sig igenom en separation, men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt för våra älskade döttrar och vi kommer fortsätta umgås tillsammans som vänner”, skrev hon i samband med separationen.

Trots det tuffa uppbrottet fann hon kärleken igen och idag lever hon lyckligt tillsammans med Viktor Philipson, 36. De fann kärleken i varandra år 2019 och har idag dottern Vilda, 1, ihop.

Kampen att få barn: ”Jag började få skam”

Men att få en till dotter var ingen självklarhet för Gynning. Hon visste nämligen inte om hon kunde få fler barn och i en intervju i Malou efter tio har hon berättat om den tuffa resan.

– Vi träffades och blev verkligen så kära på en sekund och jag kände ju direkt att ”okej, han har inga barn och han kommer vilja ha barn och jag är redan så pass gammal”. Då kände jag ju att om jag inte ger honom ett barn kommer han att lämna mig, berättar Carolina.

Hennes tidigare graviditeter hade gått fort men nu tog det betydligt mycket längre tid för henne att bli gravid, något som tog hårt på henne.

– Jag började få en sån himla skam. Liksom ”okej jag är för gammal, mitt maskineri funkar inte längre”, förklarar hon i programmet.

Carolina Gynning om dödsfallet i familjen

Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Se klippet här!

Det var inte länge sedan det skedde ett dödsfall i Gynnings familj. I podcasten berättar nämligen Carolina om den sorliga händelsen.

Det är när Carina börjar prata om husdjur och frågar vilket djur Carolina skulle vilja införskaffa sig som det plötsligt blir allvar.

– Usch, hoppas jag aldrig mer behöver införskaffa mig något mer djur, säger Carolina innan hon fortsätter med att berätta om kaninen som var en del av familjen:

– Jag eliminera den där lilla kaninen här om dagen, det var sorgligt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN