ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför hemlighöll Carolina Gynning miljonköpet för Viktor Philipson

24 jan, 2023 
CAROLINA GYNNING, VIKTOR PHILIPSON
Carolina Gynning avslöjade nyligen att hon lagt vantarna på ett nytt hus i självaste Järvsö!
Men informationen nådde aldrig fram till pojkvännen Viktor Philipson. – Jag köpte ju ett hus bara sådär!, säger Carolina till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarnaBrand logo
Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarna

Carolina Gynning, 44, är en kvinna som ständigt har full rulle i sitt liv med massa olika projekt på gång hela tiden. När Hänt träffar henne på röda mattan inför Guldbaggegalan 2023 är hon på strålande humör.

Carolina Gynning har nyligen gjort sin filmdebut och i höstas hade storfilmen Triangle of sadness premiär, där Carolina spelar rollen som Ludmilla. Filmen är regisserad av Ruben Östlund och på årets Guldbaggegala kammade de hem det finaste priset av dem alla: nämligen priset för Årets bästa film.

– Jag vill absolut fortsätta med film, så ja jag är jättetaggad. Så nu hoppas jag bara att nästa stora roll hoppar in här i mailen eller vad det nu är. Jag har en agent iallafall och det är ju liksom en bra start, nu rullar det på här, berättar Carolina för Hänt på röda mattan.

Annons

Carolina Gynning om podd-turnén med Carina Berg

Förutom att vara skådespelare så driver Carolina Gynning podden Gynning & Berg – hittar sig själva, tillsammans med bästa vännen Carina Berg, 45. Det är just nu fullt upp med podden och i dagarna drar de ut på turné!

Carolina har tre döttrar så hemma har hon också fullt upp. Döttrarna Alicia, 10, och Adele, 8, fick hon från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker och dottern Vilda, 1, fick hon med pojkvännen Viktor Philipson, 36.

Carolina har tidigare berättat att hon och Viktor är särbos, något som de har för avsikt att fortsätta med.

– Ja vi kommer vara det forever tror jag. Vi gillar det, vi älskar det. Man vill ha sitt egna liv och sedan ses man och har kul. Det är faktiskt ett vinnande koncept för att det ska hålla, säger Carolina till Hänt och tillägger:

– Sexet blir mycket bättre!

Carolina Gynning höll husköpet hemligt

Annons

– Jag köpte ju ett hus bara sådär! Jag vet inte vad jag håller på med, men jag spontanköpte en liten stuga i Järvsö, så trevligt!, säger Carolina till Hänt.

Vad tyckte Viktor om det då?

– Ja han älskade den, han tyckte den var så fin!, förklarar hon.

Men Viktor var faktiskt inte med på noterna från början, han visste nämligen ingenting!

– Men jag köpte den faktiskt lite bakom ryggen på honom så det var ju lite fult av mig. Men man får göra så! Det är ju vi kvinnor som bestämmer, avslutar Carolina Gynning och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jennifer Iversen

Annons