TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynning drabbad av urinvägsinfektionen under graviditeten

03 feb, 2021 
Carolina Gynning
Foto: TT/Instagram
Gravida Carolina Gynning är sjuk.
Nu berättar hon om tillståndet som tagit på henne både fysiskt och psykiskt.
– Det är fan det värsta man kan ha, säger Carolina i podcasten Berg & Gynning – Hittar sig själva.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Carolina Gynning, 42, och pojkvännen Viktor Philipson, 34, bestämde sig tidigt för att de ville ha barn tillsammans. Vägen dit skulle dock inte gå så smidigt som Carolina till en början trodde. Efter en tids kämpande blev hon gravid men drabbades då av missfall. Men i början av januari kunde Carolina gå ut med den stora nyheten att hon är gravid och att nu halva graviditeten är passerad.

Carolina Gynnings egna ord om plötsliga insjuknandet

Inte nog med att Carolina nu väntar sitt tredje barn så gör även bästa vännen Carina Berg, 43, detsamma. I podcasten Berg & Gynning – Hittar sig själva berättar de båda om vad som sker under graviditeterna. I ett nytt avsnitt avslöjar Carolina att hon inte mår toppen.

– Jag mår så psykiskt dåligt nu Berg, du vet ju vad jag har tagit mig igenom här, säger Carolina och fortsätter:

– Urinvägsinfektion, vi fruntimmer som är här i podden och lyssnar. Det är fan det värsta man kan ha.

Annons

Carina Berg håller med kollegan och vännen om att urinvägsinfektion inte är kul att drabbas av. Dessutom berättar hon om vad som henne vid ett tidigare tillfälle.

– Urinvägsinfektion delux som sedan letar sig upp i njurarna, det har jag haft. Och sedan letade den sig ut i blodet och blev blodförgiftning, fy fan, säger Carina.

Därför kan läkarna inte hjälpa Carolina med sjukdomstillståndet

Det visar sig dessutom inte vara den första urinvägsinfektionen som Carolina dragit på sig under graviditeten. Läkaren kunde nämligen inte dra igång med medicinering då Carolina precis gått på en penicillin-kur.

– Igår så sa hon så här att jag kan inte ge dig penicillin idag, för jag hade nämligen urinvägsinfektion förra veckan. Jag hade urinvägsinfektion förra veckan och tydligen så hjälpte inte penicillin. Kan ju också varit att det stoppades in olika föremål där inne som var bakteriella eller vad man ska säga, säger Carolina innan hon fortsätter att förklara läget.

– I alla fall jag fick tillbaka urinvägsinfektionen varpå sköterskan sa så här att ”nej nu kan vi inte bara ge ett nytt penicillin och du är gravid och la la la”. Så vi får göra så att vi får ta en odling, va fan här sitter jag och har ont när jag kissar och kan inte sova.

Annons