Carolina Gynning chockad – oväntade responsen efter gravidavslöjandet

09 jan, 2021 
Carolina Gynning meddelade häromdagen att hon är gravid.
Nu berättar hon om den otippade responsen på sociala medier.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamn
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Entreprenören Carolina Gynning, 42, meddelade häromdagen på Instagram att hon är gravid och väntar sitt tredje barn. Tidigare har konstnären döttrarna Alicia och Adele tillsammans med Alexander Lydecker.

”Ett nytt liv växer inuti mig... Det är den största välsignelsen... Jag kan inte förstå att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skrev Gynning till bilden.

Pojkvännen Viktor Philipsson har kommenterat bilden med flera röda hjärtan. Bland kommentarerna ser man även en del kändisar. Bland annat skriver TV4-profilen Tilde de Paula Eby:

”Wowsie CAROLINA!!! Ljuvlighetens Ljuvlighet! Grattis Grattis Grattis!!!”

Även PR-profilen Christina Saliba jublar över nyheten:

”Grattis queen of the queens.”

”Wow. Stort grattis till dig o hela familjen”, skriver radioprofilen och youtubern Martin Björk.

Chockad av kärleken

Men de är inte bara kändisar som skickat sin kärlek till Gynning. Utan hon har fått över 80 000 likes i skrivande stund till bilden. Detta chockas konstnären över och skriver:

Annons

"Wooooooow!!!! Herregud tack för alla gratulationer! Jag är i chock. 77000 likes och 5000 nya följare på ett dygn! Det är helt fantastiskt. Tack från hela mitt hjärta! Ni är bäst! Att få så mycket kärlek är sååå fint!”.

Hon fortsätter:

”Tack igen! Det kommer bli mycket Preggo uppdateringar här framöver och det verkar ni ju gilla! Ta hand om varandra/ Love C”.

Viktor och Carolinas relation

Gynning och Viktor gjorde slut i fjol men blev sedan ett par igen i augusti. Konstnären berättade då om uppbrottet för Expressen.

– Ja, det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, berättade Carolina Gynning för Expressen då.

Vidare menade konstnären att uppbrottet nästan var bra för förhållandet.

– Det känns verkligen som att vi båda behövde få det där uppbrottet, vi behövde få tänka efter på varsitt håll. Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint.

Annons
Annons