LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bilden på Carolina Gynning får följarna att se rött – detaljen upprör

30 nov, 2023 
Linn Seipel
carolina gynning i päls
Carolina Gynning är inte helt sällan i blåsväder, men denna gång verkar aningen allvarligare om man ser till tonen på kritikerna.
Här är bilden som får följarna att rasa!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Medieprofilen och konstnärinnan Carolina Gynning, 45, har uppmärksammats en hel del på sistone. Framförallt för sin nakenkonst, särskilt med en tavla där hon porträtterat sig själv – med byxorna nere.

”Min nya målning ”Krispullen” från min nya serie ”Bad Barbie”, skriver Carolina på Instagram och visar upp en målningen där en blond kvinna onanerar vid ett träd i skogen, framför ett rådjur.

Carolina Gynning i tidigare blåsväder

Konstverket har blivit något av en vattendelare, där många tycker att det är superhäftigt – och andra att det är direkt olämpligt. Dessvärre verkar Carolinas mamma Agneta höra till den andra gruppen.

– Nu ringde hon mig häromdagen och sa såhär; ”du kommer ju inte sälja de tavlorna, jag råkade ju se lite på Instagram vad det är du håller på med just nu, det är ju ingenting man kan sälja Carolina”, berättade Gynning nyligen i ett poddavsnitt av podden Gynning & Berg – hittar sig själva, som hon har tillsammans med Carina Berg.

Annons

Nya kritikstormen mot Carolina Gynning – bär päls

Nu är Carolina i hetluften igen. Men för något helt annat. Under torsdagen lade hon upp ett inlägg där hon frågade följarna om råd.

”Vilken jacka är finast och mest Carolajna?”, skriver hon till inlägget som har två bilder – en med henne i en lång kappa och en kort. De som får följarna att se rött är att de är gjorda av päls. Exakt vad för päls framgår inte, om det är faux eller inte. Men i bakgrunden i butiken där Carolinas bild är tagen syns en mängd olika jackor där många onekligen ser ut att vara äkta päls.

I kommentarsfältet väller det inte hatiska meddelanden:

”Vem kan med gott samvete bära ett dött djur på sin kropp?! Sorgligt…”.

”INGEN. Eftersom det är äkta päls. Fy.”

”Fy fan vad lågt att du supportar att plåga eller döda djur enbart för deras päls för att ha en mössa en månad om året.”

”Folk som använder äkta päls 2023.. Avföljer”.

Hänt har sökt Carolina Gynning för en kommentar, utan svar.

FOTO: TV4/Instagram

Annons