TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynning är synsk: "Jag såg en ängel i min dotters hår"

26 sep, 2016 
AvOla Lagerström
Carolina Gynning kan inte bara måla utan också förutse framtiden.
Annons

Carolina Gynning, 37, har många titlar: konstnär, smyckesdesigner, modell och inredningsdesigner. Nu skulle hon även kunna kalla sig för medium! Alltsammans började under uppväxten då mamma Agneta ofta hade spirituella medium på hembesök.

– Därför har det varit naturligt för mig, säger Carolina i tidningen Nära där hon talar ut om sin synska förmåga.

– Min första andliga upplevelse var när mina farföräldrar dog, men också i samband med Estonia-katastrofen. Jag var 14 år och kände intuitivt att en svår olycka var på väg att inträffa! Då förstod jag att det är något jag har från min mormor som var väldigt synsk.

ste-cirkus-scott-6019480.jpg
Carolina Gynning med döttrarna Adele 2 år och Alicia 4 år.

Även Carolinas döttrar tycks ha fått smaka på ”kraften”:

– När Alicia precis var nyfödd tog jag en selfie på oss som jag la ut på Instagram och fick en massa kommentarer som: ”Ser du inte ansiktet nere i Alicias hår?” Jo, det gjorde jag och ringde upp mitt medium Benny Rosenqvist och han sa att det är Alicias beskyddare. Då kände jag att jag har en ängel som vakar över mig och barnen, fortsätter Carolina som inte enbart uppskattar sitt ”sjätte sinne”.

– Det känns jobbigt att jag vid ett första möte kan känna hur personen mår, om man bär på en sorg. Känner att jag blir kvävd av situationen vid sådana tillfällen! Det är jobbigt.

gynning-alicia
Bilden med nyfödda dottern Alicia där man kan se ett ansikte i hennes hår.

 

Foto: Stella, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons