Fåfänga fick Carolina Gynning att ge upp festandet

Över åren har vi lärt känna flera versioner av Carolina Gynning. Men det är först i rollen som mamma och konstnär hon har hittat hem.

Bimbo, glamourmodell, författare, dokusåpakändis, programledare. Rollerna som Carolina Gynning, 37, har spelat har varit många. Men det är först nu som hon kan känna att hon har hittat hem i sig själv både vad gäller både kropp och själ. Men det är inte för det stabila liv hon åtnjuter i dag som Carolina först blev känd. Osäkerhet kombinerat med nyfikenhet fick henne att skapa den version världen först mötte.

– Jag visste inte vem jag var. Bimbokaraktären jag skapade var en väldigt bra sköld. Bimbon kunde göra vad hon ville, leva ut sin sexualitet, leva utanför ramarna och sedan garva åt det jobbiga, säger hon till tidningen Amelia.

LÄS ÄVEN: Carolina Gynning är nöjd som det är: ”Jag behöver inget bröllop”

Carolina Gynning som vi först mötte henne, i Bimbo-rollen.

Och ett liv utanför ramarna är precis vad det blev, kantat av sex, alkohol och droger.

– Jag var en nyfiken själ, en sökare som ville testa allt, även det destruktiva, förklarar Carolina.

Att vara med i rutan blev därför ett självklart val för den unga Carolina:

– Tv-världen är bra för ångestfyllda personer för där är det alltid glatt och trevligt och man blir boostad. Det är en värld många svaga självkänslor gömmer sig i.

Men slutligen var det samma fåfänga som krävt bekräftelse som fick henne att lämna det vilda festandet bakom sig:

– Helt ärligt slutade jag för man blir ful när man är bakfull. Så fåfäng är jag. Jag vill vara fräsch hela livet, så jag kunde inte fortsätta förstöra mig själv på det sättet.

Idag har Carolina Gynning hittat hem i sig själv. Här med sambon Alexander Lydecker och döttrarna Alicia och Adele.

I dag har Carolina åtagit sig en ny roll och denna gång är den rakt igenom äkta. Rollen som sambo till kärleken Alexander Lydecker, 35, och mor till deras två döttrar Alicia, 4, och Adele, 2.

– Jag har blivit stark inifrån och ut, berättar hon och förklarar att hennes nya syn på livet även har ändrat sättet på vilket hon ser sig själv:

– Tidigare när jag satte mig på en stol funderade jag alltid på om fettet pös över linningen, Nu köper jag större jeans, säger hon med ett skratt.

Carolina Gynning har aldrig varit sig själv så mycket som hon är som mamma till döttrarna Alicia och Adele.

Foto: IBL, Stella

SENASTE NYTT!