ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carolin Björnerhag bekräftar kärlekslyckan – första orden om nya pojkvännen

26 jun, 2023 
Carolin Björnerhag
Carolin Björnerhag hoppar in som programledare i Nyhetsmorgon under sommaren.
Nu berättar hon för Hänt om tankarna kring sitt nya uppdrag samt avslöjar dessutom att hon funnit kärleken.
– Vi blev ihopparade blev vi, säger Carolin till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedt om Nyhetsmorgon på lördagarna: ”Då blir man...”Brand logo
Jenny Strömstedt om Nyhetsmorgon på lördagarna: ”Då blir man...”

Carolin Björnerhag, 36, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna. I hela sex årstid har vi sett henne som reporter för Nyhetsmorgon. På senaste har hon dessutom varit aktuell med formatet "Sänt i veckan". Men det var inte förrän på midsommardagen som Carolin äntligen fick ta steget in som programledare.

I samband med att den ordinarie personalen nu ska på semester har Carolin fått frågan om att kliva in som vikarie, något som hon självklart tackade ja till.

Carolin Björnerhag om första sändningen som Nyhetsmorgon-programledare: ”Mycket känslor”

I en intervju med Hänt berättar nu Carolin om känslorna kring att genomfört sin första sändning som Nyhetsmorgon-programledare.

– Det var mycket känslor och mycket att ta in såklart. Innan hade man varit nervös, spänd och förväntansfull såklart. Sen blev det också en väldigt speciell start med tanke på nyhetsläget och den pågående situationen i Ryssland som vi var tvungna att följa hela morgonen. Så det var väldigt mycket oklart kring vad som skulle hända i programmet. Det kastades runt rejält, säger Carolin.

Annons

Premiären gjorde hon med veteranen Steffo Törnquist, 67, vid sin sida.

– Det var så tryggt. Han var min klippa under hela morgonen, jag hade inte klarat det utan honom.

Hur kändes det när kameran slutade rulla och sändningen var gjord?

– Då var jag nog ganska tom. Det tog nästan ett dygn för mig att landa, det hade varit så intensivt.

Carolin Björnerhags kärleksliv – första orden om pojkvännen

Carolin kommer från Västkusten men flyttade till Stockholm för tio år sedan då hon hade fått en praktikplats på radion. Sedan dess har hon gjort karriär på TV4 där hon i julas fick leda Bonde söker fru – så gick det sen. Inte nog med framgångarna inom karriären kommer nu Carolin med ett glädjebesked gällande sitt kärleksliv.

– Det ser bra ut. Vi har varit ihop i mer än ett år så jag ser fram emot att det blir vår första gemensamma semester ihop, säger hon till Hänt.

Hur träffades ni?

– Vi blev ihopparade blev vi.

Mer än så vill Carolin inte avslöja om pojkvännen, däremot berättar hon att de ser spänt på sin första semester tillsammans och hoppas på att ge sig iväg på en resa. Men först väntar några fler sändningar av Nyhetsmorgon.

FOTO: TV4

Annons