ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolin Björnerhag ersätter Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

22 jun, 2023 
Jenny och Carolin Björnerhag
Carolin Björnerhag brukar vara reporter i Nyhetsmorgon men nu står det klart att hon kliver in som programledare.
För Hänt berättar hon nu om sin första sändning som blir redan på midsommardagen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i NyhetsmorgonBrand logo
Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i Nyhetsmorgon

TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon är en favorit för många. Under sommaren sänds programmet med kortare sändningstider än vanligt, det är något Thomas Ritter, 46, bekräftat för Hänt tidigare.

– Det blir som vi har kört tidigare somrarna, de vanliga sommartiderna. Det känns bra, det är lite mer sommar för oss och för tittarna så det är bra att vi kör på det sättet, sa då Thomas.

Carolin Björnerhag är ny programledare för Nyhetsmorgon i sommar

Allt eftersom börjar de ordinarie programledarna nu att försvinna iväg på semestrar. Detta innebär att några sommarvikarier kommer ansluta gänget. En av dessa är Carolin Björnerhag, 36, som under flera års tid varit reporter i programmet. Carolin brukar sköta intervjuerna som sker utanför studion och har dessutom haft ett format i studion som heter Sänt i veckan.

Annons

Men i samband med semestrarna kliver nu Carolin för första gången in som programledare, det bekräftar hon för Hänt.

”Ja precis jag kommer hoppa in några mornar i sommar. Jag kör första nu på lördag. Sen några dagar i juli”, skriver hon i ett sms till Hänt.

Tar över sändningen med Steffo Törnquist efter Jenny Strömstedt

Sändningen på midsommardagen inträffar en lördag vilket vanligtvis brukar vara Jenny Strömstedts, 50, sändningsdag. Inte nog med det tar Caroline även över som Steffos Törnquist, 66, kompanjon. Jenny och Steffo var länge ett riktigt radarpar men under midsommardagen skapas en helt ny duo bestående av Caroline och Steffo.

”Jag sänder med Steffo nu på lördag”, skriver Caroline till Hänt.

Om Carolin har fått några tips av just Jenny är oklart men tidigare i veckan visade Carolin upp att Soraya Lavasani, 41, var i full gång med upplärningen inför Carolins nya uppdrag.

FOTO: TV4

Annons