Artikeln innehåller reklamlänkar

Carolas löfte efter missen under tv-sända galan

Carola Häggkvist missade text under sn nya låt Let it in som hon uppträdde med på Svenska hjältar-galan 2018.

Den 17 december sänds den årliga Svenska Hjältar-galan på TV3. Men nu avslöjar Carola Häggkvist att hon inte alls var nöjd med sitt framträdande under den förinspelade galan.

Igår spelades Svenska hjältar-galan 2018 in på Cirkus i Stockholm med programledarna Peter Settman, 49, och Amie Bramme Sey, 31, som tagit över efter Mark Levengood, 54, som lett galan sedan starten för elva år sedan. Programmet kommer dock inte sändas i TV3 förrän den 17 december, men redan nu avslöjar sångerskan Carola Häggkvist, 52, att hon inte var nöjd med sitt framträdande under gårdagen.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Carola Häggkvist sjöng sin nya låt Let it in, men hade inte övat på texten tillräckligt. I ett långt inlägg på sin Instagram beskriver hon sin besvikelse.

”Tankar idag – reflektion på både det ena och det andra! Glad över att så mycket känns så bra och verkligen händer i mitt liv just nu. Samtidigt är jag inte helt nöjd med mig själv! Finns mkt kvar att lära och utveckla som jag bör ge mig tiden till inför varje framträdande lite mer. Som tex att inte den fantastiska och viktiga texten på nya låten LET IT IN inte sitter i ryggmärgen bättre inför ett live on tape – tv-sändning.. ( igår på svenska hjältar galan!)” skriver hon.

Pluggar text till ny tv-sändning

Carola fortsätter berätta om att hon dessutom gjort fel klädval.

”Att man inte har bättre hållning på scen och att jag glufsade i mig en hel biff timmarna innan så klänningen kröp sakta uppåt.. och andningen i den redan lilla klänningen blev trång. Man får både större ambition med åren när man väl ska leverera och med all rätt så man faktiskt har möjlighet att slipa på sin gåva osv samtidigt som man inte heller vill ta sig själv på för stort allvar men med ett öppet sinnelag. Balansgången är hårin och intressant. Att inte bli för polerad så man tappar nerv och momentum av nuet – möjlighet för att kunna flöda & glöda i ett mer fritt utrymme.. Love that!”

Nu lovar hon att hon ska plugga in texten bättre till en tv-sänd konsert i Norge nästa vecka.

”Annars får jag göra en Körberg och använda ´pronter´på scen med rullande text… Ja, nåt ska man väl få ha när man hållit på en stund och ändå kan sjunga och leverera som ´Köris´gör!”

LÄS MER: Carola Häggkvist: Så mycket pengar fick jag för Så mycket bättre

LÄS MER: Carola Häggkvist om dramat under adoptionen – nära att stoppas

FOTO: IBL/Patrik Sterberg, Instagram

SENASTE NYTT!