LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Steffo Törnquist avslöjar Carola Häggkvists hemlighet i Nyhetsmorgon

02 sep, 2023 
Simon Lundh
Artisten Carola Häggkvist gästade nyligen Nyhetsmorgon.
Då avslöjade Steffo Törnquist en sak som ännu inte var känt.
– En del saker ska man inte nämna för tidigt, säger Carola.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

Carola Häggkvist, 56, har sedan sitt genombrott i Melodifestivalen 1983 med sin låt Främling varit en stor del av den svenska musikbranschen. Dessutom har hon vid flera tillfällen kommit tillbaka till tävlingen som introducerade henne. Vid tre tillfällen har hon vunnit tävlingen och en gång har hon stått som segrare i Eurovision Song Contest.

Steffo Törnquist avslöjar Carolas hemliga projekt i livesändning

Även om musiken är en garant i Carolas liv så verkar det som om hon ger sig på nya projekt också. Ett projekt avslöjades dock lite oväntat av programledaren Steffo Törnquist, 67, och Sofia Geite, 41, när Carola gästade Nyhetsmorgon under fredagen.

– Det senaste du kom på var att du ska bygga ett Carolaland, säger Steffo i programmet. Något som Carola svarar på lite förvånat.

– Vänta var har ni hört det någonstans?

– Av dig, svarar Steffo snabbt.

– Av mig?, säger Carola.

Steffo berättar vidare att det står i hans papper om Carolaland, men frågar sedan Carola om det är en hemlighet som han nu har berättat i live-tv.

Annons

– Ja, men alltså på ett sätt. En del saker ska man inte nämna för tidigt.

Carolas kryptiska svar på frågan om Carolaland

Då bryter Steffos kollega Sofia in i samtalet och frågar om de istället ska släppa den frågan och gå vidare och prata om något annat. Något som Carola tycker låter som en bra idé.

– Jo, det gör vi. Det släpper vi. Men den är bra, säger Carola och vill inte utveckla mer vad det är hon menar, och fortsätter:

– Det finns en framtid att jag inte slutar här 2023. Utan det finns massor spännande framöver.

Vad Carolaland innebär verkar det som om vi får vänta ett tag innan vi får reda på vad det är för nytt projekt som Carola pratar om.

FOTO: TV4

Annons