Artikeln innehåller reklamlänkar

Carolas ärliga ord om 9-åriga dottern Zoe: ”Dålig självbild”

Carola och dottern Zoe

Carola försöker uppfostra dottern Zoe att inte alltid stå centrum utan låta andra glänsa.

År 2012 adopterade Carola Häggkvist, 52, dottern Zoe, 9, och flickan har följt i sin mammas fotspår och älskar att sjunga. Nyligen la Carola upp en video på sin Instagram där Zoe står bredvid två andra tjejer och sjunger men verkar vilja vara i centrum själv och ser lite sur och avundsjuk ut.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu skriver Carola att hon jobbar på att Zoe ska lära sig att låta andra glänsa och hyllas för sina ord.

Carola är tydligt mot Zoe

”Söta Elvira stöttar Viola så varmt och generöst i sitt sätt där hon står så fokuserad på repetionen medan min lilla ’pre-teen’ tjej står med händerna i fickan och ser måttligt road ut, ville helst stå i mitten. ( well, en gång ler hon iallafall mot Viola och tar in henne.) De älskar varann o umgås på fritiden. Men det är annorlunda på scen verkar det som.

Jag jobbar på detta med unga damen. Hon gör dock så gott hon kan. Men jag tror det bottnar i nån slags dålig självbild och att man måste vara lika bra som alla andra.. Det är en omöjlighet! Alla kan inte vara en Carolina Kluft eller en Celine Dion eller en Viola Börjesson. Skulle jag lägga ner min sång bara för att jag inte kan ta lika höga toner som tex Mariah Carey? Nej ingen ska lägga ner.

Vi ska bara hitta fram till flödet där det glöder. Det är då det blir roligt oavsett hur många guldmedaljer vi tar eller inte. Generositet mot varann och sig själva tack! Allt har sin tid och sin plats.”

Carola har varit aktuell med sin show Jul med Carola där hon bjudit in till den en optimala julupplevelsen i Steninge slottsby med julmarknad, julbord och julkonsert i slottets stora trälada. Nu är den avslutad och hon siktar framåt mot nya projekt medan hon uppfostrar sin dotter.

LÄS MER: Carola om dramat – pojkvännen Jimmy räddade livet på ung man

LÄS MER: Carola Häggkvist om dramat under adoptionen – nära att stoppas

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN