LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carola om sin nya kärlek: "Det känns fantastiskt skönt!"

21 nov, 2014 
AvPearl Åkesson
Imorgon är det Carola Häggkvists, 48, dag i "Så mycket bättre". Under drygt två timmar – en hel halvtimme längre än de andra artisternas program – kommer svenska folket få se vår kanske mest omskrivna kvinna just nu öppna upp sig ordentligt.
Annons

Carola Häggkvist berättar bland annat i programmet att hon inte haft en riktig relation sedan början av 2000-talet och att hon sedan äktenskapet med Runar Sögaard, 47, havererade längtat efter att träffa någon på nytt. Runar som för övrigt inom en snar framtid kommer att skaka galler under två månaders tid.

– Längtan har alltid funnits där och ibland har jag nästan gett upp hoppet. Efter Runar fick jag en ordentlig käftsmäll i hjärtat av the love of my life, det har varit jättesvårt att återhämta sig efter det, säger hon i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Carola och Runar var gifta i tio år. Foto: IBL
Carola och Runar var gifta i tio år. Foto: IBL

Åren efter Runar har Carola kopplats ihop med flera män, bland andra The Poodles trummis Christian “Kicken” Lundqvist, 43, entreprenören Mats Wahlström, 50, och en man vars barn gick i sonen Amadeus, 16, skola. Men efter ett par kärlekslösa månader berättar nu Carola att hon funnit lyckan på nytt och att hon sedan en tid tillbaka hittat någon att dela sitt liv med.

Annons

– Jag har träffat en bra man. Jag vill inte gå in på hur länge men det är stabilt. Det känns fantastiskt skönt, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Mer än så vill stjärnan inte berätta men hon säger att hon är mycket lycklig.

– Jag vill inte säga för mycket för det betyder så mycket. Det här hände litegrann när man minst anar det, det bara hände, det är bättre än jag någonsin kunde tro. Jag är fantastiskt lycklig. Det känns så rätt och naturligt.

Carola har hittat kärleken på nytt. Foto: Jonas Hessman
Carola har hittat kärleken på nytt. Foto: Jonas Hessman

Samtidigt släpper Carola en bomb.

För drygt 20 år sedan berättade hon i norska Aftenposten att hon tyckte att homosexuella personer borde få hjälp och information för att vänja sig av med sin sexuella läggning, ett par år senare sa hon till QX att hon blivit felciterad men ansåg att homosexualitet alltid varit onaturligt för henne att hon kände personer som blivit straighta efter förbön. Men i morgondagens “Så mycket bättre” berättar Carola att hon i tonåren hade en hemlig romans med en kvinna.

– Vi var definitivt inte ett par men jag testade… det var lite jobbigt för jag kände ju en extrem attraktion och kraft i det, men jag valde att inte kliva på. Jag vet inte om det var äkta kärlek eller bara begär för man är ju sexuell när man är tonåring.

– Jag gick i gång så, det gjorde jag.

Annons