LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola om relationen med exet Jimmy för dottern Zoe

02 jan, 2020 
Malin Ljung
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist gjorde slut för flera månader sedan, men nu har de återförenats i Sydafrika.
Carola skriver själv om relationen till exet – för dottern Zoes skull.
Annons
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succénBrand logo
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succén

För en dryg månad sedan meddelade Carola Häggkvist, 53, att hon och pojkvännen Jimmy Källqvist, 49, tagit en paus i sin relation. Men det var mer än en paus, bara dagar senare titulerade hon sig som singel i direktsänd radio och kärlekssagan var avslutad efter fem år tillsammans.

Senare har det framkommit att Carola och Jimmy inte haft en kärleksrelation på väldigt länge då de tog beslutet att gå skilda vägar i början av 2019.

Carolas nyårssemester med exet Jimmy

Trots att de inte längre är tillsammans så har de fortsatt arbeta tillsammans, Jimmy har bland annat synts som musiker i Carolas TV3-produktion Carolas advent. Nu firar de dessutom in det nya året tillsammans i Carolas semesterboende i Sydafrika, och på Instagram visar artisen upp återföreningen och berättar om den nya relationen efter uppbrottet.

Häromdagen umgicks de på stranden tillsammans med vänner, men även tillsammans med Carolas yngsta dotter Zoe, 10.

Annons

”Vi har det kul Jimmy & jag tillsammans med Zoe som tycker det är så värdefullt att se oss 2 tillsammans”, skriver Carola.

Carola hyllar Jimmy Källqvist

Carola adopterade Zoe för sju år sedan, och Jimmy Källqvist har funnits med under större delen av hennes uppväxt. Carola har tidigare berättat att dottern kallar Jimmy för pappa. Att fortsätta ha en nära relation med exet, trots att de inte är ett par, verkar vara en självklarhet för Carola, inte bara för dotterns skull.

”Det gör vi gärna för inte bara hennes skull men för att vi har kul ihop och känner varann bra! Nu börjar en ny fas i livet som vänner och det känns bra! När man verkligen önskar det bästa för varann. Gissa om Zoe njuter just nu när vi har möjlighet att få andas ut (och in) i Sydafrika i huset i Hout Bay”, skriver Carola.

FOTO: TT

Annons