LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola om framtiden med sin Jimmy: "Vi ska fira jul tillsammans med barnen"

28 nov, 2014 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Carola är kär och galen i sin Jimmy. Nu berättar hon om deras framtidsplaner. "Vi ska fira jul tillsammans med barnen," säger hon.
Annons

Carola Häggkvist, 48, berättar nu första gången själv om kärleken till Jimmy Källqvist, 44, efter att hans namn avslöjats. I en intervju på P4 Extra med Lotta Bromé pratar hon om sina starka känslor för basisten.

– Ja, nu har vi bekräftat att vi är ett par. Det är fantastiskt. Jag är fortfarande fri och glad, och det är underbart att man kan få vara sig själv fast man är offentlig. Att ha hjärtat där, jag är glad så klart. Om det är rätt? Det är något man måste gå in med som inställning, men det är väldigt okomplicerat och bra, säger Carola.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
På galapremiären av "Dödsdansen" kom Carola själv. Jimmy Källqvist smög in fem minuter senare. Foto: Malin Bondeson
På galapremiären av “Dödsdansen” kom Carola själv. Jimmy Källqvist smög in fem minuter senare. Foto: Malin Bondeson

Veckan innan det blev känt att han var den nya kärleken, berättade artisten att hon hade träffat en ny man. Det var tidningen Hänt i Veckan som sedan avslöjade att Jimmy, som tidigare hade ett fem år långt förhållande med Allsångsledaren Petra Marklund, 30, är Carolas nya pojkvän. Paret har träffats i flera månader och blev officiella för sina närmaste vänner under hösten. Egentligen skulle paret ha gjort relationen offentlig på galapremiären av “Dödsdansen” den 22 oktober på Maximteatern, men ångrade sig i sista stund.

Annons
Petra Marklund och Jimmy Källqvist var ett par i fem år. Foto: IBL
Petra Marklund och Jimmy Källqvist var ett par i fem år. Foto: IBL

Jimmy spelar bas i bandet JB Quartet och den 16 november gästade Carola bandet under en minnesstund för avlidne gemensamme kollegan Magnus Persson. Nu berättar den “Så mycket bättre”-aktuella sångerskan att Jimmy dessutom kommer att vara med på hennes turné, med start den 30 januari i Helsingborg.

– Men i alla fall, jo, turné ska vi prata om. Han ska med, det är bra, säger hon till Lotta Bromé.

I radioprogrammet pratar Carola även att hon ska fira jul med båda barnen Amadeus, 16, och Zoe, 5.

– I år blir det nog Stockholm faktiskt, sedan ska vi i väg. Vi ska fira hemma, det ska bli underbart med båda barnen – det blir jättehärligt.

Annons