TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Carola och Jimmy Källqvist talar om bröllop: "Den stora kärleken i mitt liv"

02 jun, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Gärna sambor, men först förlovning. Carola och Jimmy Källqvist har nämligen börjat prata om bröllop.
Annons

Efter drygt ett års förhållande har Carola, 48, och musikern Jimmy Källqvist, 44, börjat prata om bröllop.

– Om vi ska bli sambor vill jag känna att vi har kommit dit där man har en ring på fingret. Vi började prata om giftermål häromdagen, men just nu känner båda att det ändå är fokus på turnén, säger Carola i Expressen.

Den 27 juni var det premiär för sångerskans turné “Det bästa av mig” på Gröna Lund i Stockholm. Sedan väntar ytterligare 26 spelningar fram till augusti. Klassiker som “Tommy”, “Mickey”, “Fångad av en stormvind”, “Evighet” och “Främling” står på låtlistan. Med hela vägen är kärleken Jimmy, som spelar bas på scen.

Foto: Stella Pictures
Carola vill gifta sig med Jimmy. Foto: Stella Pictures

När vi träffade honom inför “Humorgalan” där paret framförde låten “Make a Change” skriven av Carola son Amadeus Sögaard, 17, kunde Jimmy knappt lägga band på sina känslor.

Annons

– Det är fantastiskt! Carola är den stora kärleken i mitt liv, berättade han för Hänt i Veckan.

Även Carola var lyrisk på röda mattan.

– Allt känns bra. Det blåser varma vindar, sa hon.

Jimmy är musiker och spelar med Carola. Foto:  TT
Jimmy är musiker och spelar med Carola. Foto: TT

Det är första gången sedan skilsmässan från Runar Sögaard, 47, år 2000 som stjärnan har en officiell pojkvän. Hon och artisten Christian “Kicken” Lundqvist, 47, hade ett flera år långt fram-och-tillbaka-förhållande, men det var inget Carola ville diskutera närmare. Med Jimmy är det precis tvärtom.

– Drömmen om att gifta sig finns där. Men jag känner mig lite tilltufsad. Jag har det väldigt bra nu. Så jag vill ta det lite cool, förklarar hon.

Det var Hänt i Veckan som i november avslöjade att basisten var sångerskans nya kärlek.

– Det är häftigt med kärleken. Jag är väldigt inspirerad och förundrad och ödmjuk över livet. Det känns bättre än jag trodde. Härligt och häftigt, sa hon senare till Aftonbladet.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons