LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolas nya bild visar stora lyckan: ”Tänk att det blev du och jag”

29 nov, 2023 
Linn Seipel
carola syns med ny man
Hela Sveriges Carola firar 40 år som artist – och med dunder och brak!
Nu riktar hon särskild tacksamhet till en man i hennes närhet.
”Du är underbar”, skriver hon i ett inlägg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

Sveriges kanske största artist, Carola Häggqvist, 56, önskar att gifta sig igen. Det avslöjar hon en ny intervju med Morgonpasset i P3. Tidigare har hon varit gift med Runar Sögaard, 56, som hon hon fick sonen Amadeus Sögaard, 25, med. Hon har också dejtat Poodles-stjärnan Christian “Kicken” Lundqvist och varit tillsammans med musikern Jimmy Källqvist under flera år. Den senare har även kommit att bli som en extrapappa till dottern Zoe, född 2009, som Carola valde att adoptera själv 2012.

Carolas tankar om kärlekslivet: ”Skulle vara kul att gifta sig”

Men huruvida Carola har någon kärlek i sitt liv eller inte är inget hon trätt fram med. I intervjun får hon frågan om vilka tre saker hon har på sin ”bucket list”, varpå hon svarar att starta en artistskola, lära sig surfa – och att det: ”skulle vara kul att gifta sig”.

Annons

Däremot har Carola mycket annat att fira just nu. Hon har nyligen firat 40 år som artist, och har i samband med det både haft en stor fest – och släppt en konsertfilm.

Carolas starka känslor för kollegan: ”Du är underbar”

I samband med detta har hon synts med en man, som hon uttrycker stor tacksamhet kring. I ett inlägg på sin Instagram skriver Carola:

”Tobias Ekman, du fick alltid mig att känna mig som en äkta stjärna! Tänk att det blev du & jag och Erik och Regina som fick ihop världens bästa och ballaste 40 års jubileum! TACK. Helt otroligt vad som hänt på endast 1 år. Så oerhört tacksam för dig och ditt hjärta. Tack även till alla på Jubel artist Agency!” Hon fortsätter:

Nu går du vidare som vd på Sthlm Live och vi är stolta över dig. Vi lär nog mötas snarare än vi tror! Hihi. Du är underbar. Tack för alla skratten, tårtor, ballonger, bubbel och framför allt alla skaldjur… omg. Du har stor favör från himlen över ditt liv och jag ser fram emot att se var vi är om 5 -10 år! Hälsa din härliga fru och familj. Vi ses! Kram”

Hänt har sökt Tobias Ekman för en kommentar.
FOTO: TV4/Instagram

Annons