LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola Häggkvists vägran – därför stoppar hon tv-satsningen

14 dec, 2019 
Carolas vägran efter succén – därför stoppar hon tv-satsningen
Carola Häggkvist gör nu succén med sitt tv-program Carola advent på TV3 och Viafree.
Men trots det vill hon inte bjuda in tittarna mer till hennes liv.
– Jag tackar nej till massor utav dem där förfrågningarna, säger hon till sajten Nöjeslivet.
Annons
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succénBrand logo
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succén

Carola Häggkvist, 53, är en av Sveriges mest folkkära artister, och just nu får vi följa henne i egna tv-programmet Carolas advent varje söndag fram till julafton. I programmet bjuder hon in tittarna till sitt hem i Steninge, där hon bjudit in ett gäng gäster i form av andra stora svenska artister.

Något som minst sagt är i ropet just nu är realityserier där vi får följa svenska kändisar i deras vardag. I Wahlgrens värld får vi framför allt följa Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso, och i Systrarna Graaf får vi följa Hannah och Magdalena Graaf – något som gjort succé hos tittarna.

Beskedet om egna tv-serien

Carola har även hon fått förfrågan om att göra och medverka i en egen realityserie. Men det är något hon bestämt tackat nej till.

– Jag tackar nej till massor utav dem där förfrågningarna. Jag har känt att jag vill göra det med integritet. Jag har alltid varit så påpassad medialt så jag har inte riktigt kunna tänka tanken på att jag skulle släppa in ett team till mitt hem, hur skulle det då bli? säger Carola till sajten Nöjeslivet.

Annons

Hon har ingen lust att dela med sig så pass mycket av sitt privatliv, som man ju gör i en realityserie som följer en i princip dygnet runt. Men i Carolas advent blir det något annat, eftersom att programmet följer ett tydligt tema. Och inte vilket som helst. Julen är något som Carola håller varmt om hjärtat.

Däremot stänger hon inte dörren helt till ett eget realityprogram.

– Det krävs en bra storyline med bra manus. Att det är något som ger folk en spark i baken. Skulle jag göra det idag skulle jag ändå vilja hänga upp det på musiken, fortsätter Carola Nöjeslivet.

Uppbrottet från Jimmy

I samband med pressträffen för Carolas advent berättade hon att hon och kärleken Jimmy Källqvist, 49, valt att gå skilda vägar. ”Det är lite på is”, sa hon till Expressen.

Någon vecka senare bekräftade hon i radioprogrammet Gry Forssell med vänner på Mix Megapol att hon nu är singel.

Carolas advent sänds på söndagar klockan 20.00 på TV3 och Viafree.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons