Artikeln innehåller reklamlänkar

Carolas son har vuxit upp – så ser han ut idag: ”Snygging!”

Runar Sögaard och Carolas son Amadeus har vuxit upp

Sonen Amadeus har vuxit upp

Den folkkära sångerskan Carola Häggkvist, 52, var gift med ledarskapskonsulten Runar Sögaard, 51, mellan 1990 och 2000. Deras son, Amadeus Sögaard, var två år gammal när hans föräldrar valde att gå skilda vägar.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Relationen mellan exmakarna har varit spänd sedan uppbrottet. När sonen var yngre försökte de ändå upprätthålla någorlunda god kontakt, men i en intervju med Expressen för två år sedan avslöjade Carola att de inte längre hörs alls.

– Nej det gör vi inte. Man vill ju inte att barnen ska vara någon slags medlare men för Amadeus skull frågar jag hur det är med hans pappa och om han är okej. Utan att gå in för mycket på hur det går med Jessica och så vidare. Jag skickade blommor när de gifte sig, säger Carola och syftar till Runars före detta hustru, Jessica Karlsson, som han skilde sig från 2017.

Idag är Amadeus Sögaard 21 år gammal, men det är många som inte har sett honom sedan han var en liten pojke. Till skillnad från sin mamma har han inte valt en karriär inom musikbranschen utan fokuserar istället på fotbollen. 2017 skrev han på ett A-lagskontrakt med Superettan-laget IK Frej som sträcker sig över säsongen 2019.

I en intervju med Aftonbladet förra året berättade han om sina karriärmål.

– Mitt långsiktiga mål är att bli en världsback. Om ens mål och visioner inte skrämmer en så är de för små, tycker jag, sa han vid tillfället.

Amadeus är även aktiv på sociala medier och har ett Intagramkonto  med 7 800 följare. Hans mamma är ofta snabb med att skriva en gullig kommentar på hans inlägg. Han får även många kommentarer från människor som tycker att kändissonen har blivit en riktigt stilig man.

”Vilken snygging!!”, skriver en person.

”Min drömkille”, skriver en annan.

LÄS MER: Carola Häggkvist om rädslan: ”Security öppnar paketen”

LÄS MER: Carolas ärliga ord om 9-åriga dottern Zoe: ”Dålig självbild”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!