LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists middag med kändismannen – bilden bekräftar relationen

30 aug, 2023 
Moa Risberg
Carola Häggkvist har en lång turnésommar runt om i landet, bakom sig.
Nu syns hon på middag tillsammans med kändismannen.
Bilderna på Instagram bekräftar deras relation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist visar Benjamin Ingrosso hur man äter potatis: ”Du äter det som ett äpple”Brand logo
Carola Häggkvist visar Benjamin Ingrosso hur man äter potatis: ”Du äter det som ett äpple”

I veckan gick Kristallen av stapeln, galan där film och tv-profiler i branschen prisas för sina insatser i under året i rutan och på filmduken. Bland annat korade årets manliga och kvinnliga skådespelare, årets manliga och kvinnliga programledare, årets livsstilsprogram och årets realityprogram.

Carola Häggkvist, 56, gjorde en supersuccé när hon uppträdde på galan tillsammans med artisten och DJ:n Jacob Criborn som går under artistnamnet Nause.

Duon bjöd på en ordentlig show och avslutade hela galan när de uppträdde med Carolas klassiska succélåt Främling, som den nya disco-duon Nause och Carola gjort om till en festligare dansversion.

Carolas middag tillsammans med kändismannen

Under sommaren har artisten haft fullt upp med sin turné runt om i landet. Turnén har fått namnet Carola 4 faces, då hon visar upp fyra olika genrer under sin konsert bestående av pop, rock, gospel och musikal.

Artisten har med andra ord inte legat på latsidan i sommar, inte nog med sin turné och uppträdet på Kristallen har hon även hunnit med att släppa ny musik och gästa den nya allsångsledaren Pernilla Wahlgren, 55, i Allsång på Skansen.

Annons

Efter den långa turnén syns hon på middag tillsammans med den spektakulära kändismannen i en story på Instagram.

På bilderna kan man se hur Carola besökt en populär restaurang i Stockholm tillsammans med allsångsledaren Pernilla Wahlgren och kändismannen, castaren och tv-profilen Johan Pråmell, 57.

Vem är Johan Pråmell?

Johan Pråmell är en svensk fotomodell, programcastare och tv-profil. Han har utöver det även varit med i juryn i TV-programmet Talang. Under åren 2009 och 2010 på TV4 tillsammans med artisten Charlotte Perrelli och Bert Karlsson.

Johan har även gjort lite jobb som som programledare när han ledde programmet Bachelorette Sverige som hade premiär under 2011.

Johan syns ofta tillsammans med flera kända ansikten. På Instagram kan man se hur han ofta umgås med väninnan Pernilla och Wahlgrens värld gänget, programledaren Sofia Wistam, Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren, modellen Victoria Silvstedt och ibland även artisten Carola.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons