LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvists krav på TV4 efter nya Let's dance-beskedet

05 apr, 2019 
Lina Arvidsson
Let's dance 2019 Carolas svar om programmet
Carola Häggkvist har flera gånger blivit erbjuden att vara med i Let's dance i TV4. Nu berättar hon varför hon nobbar programmet – och vad som skulle få henne att tacka ja till att vara med.
Annons

Danstävlingen i Let’s dance på TV4 är en av veckans höjdpunkter – både för deltagare, tv-tittare och livepubliken som hejar fram sina favoriter på plats.

En person som älskar Let’s dance är sångerskan Carola Häggkvist, 52, som var på plats i fredags med dottern Zoe, 10. På Instagram berättar hon om den spännande kvällen och hyllar särskilt dansbegåvande Kristin Kaspersen, 49.

Såg drottningen av Let’s Dance idag på genrepet – Kristin Kaspersen!!! Wow så stiligt och galet vackert”, skriver Carola Häggkvist på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon fortsätter med en hyllning till pojkvännen Jimmy Källqvist som spelar i bandet.

”Jimmy sitter med i bandet och lirar bas om ni undrar hur det alltid kan låta så väldans BRA om orkestern år efter år…”

Carola Häggkvist har flera gånger fått frågan från TV4 om hon vill vara med i Let’s dance. Nu avslöjar hon att hon varit mycket sugen på att tacka ja till erbjudandet.

Och som svar på frågan om jag fått förfrågan någonting att vara med i Lets Dance så innehar svaret två bokstäver! … Men mina olika anledningar till att jag avböjt i alla år har varit flera. Älskar ju att dansa o skulle se det som något fantastiskt kul o lärorikt. En träningsform mm”, skriver Carola Häggkvist.

Annons

Hon fortsätter:

Men all löpsedels-hets kring programmet för å locka tittare o utslagningsprogrammen som kan bli nasty i media lockar mig ej. Inga pengar i världen heller!

Carola Häggkvist överväger att delta i Let’s dance på TV4

Trots detta är Carola Häggkvist inte beredd att helt avvisa idén att vara med i Let’s dance. Men då ska timingen vara rätt och inget annat krocka med träningen och inspelningen.

Går inte ens att tro att det ska kunna funka utan all smärtstillande och skriverier om bandage & smärta osv“, skriver hon.

Tills vidare dansar Carola Häggkvist för sig själv hemma i köket. Men hennes fans längtar efter att få se henne riva av en dans i direktsänd tv.

Vi längtar till att få se dig på dansgolvet“, skriver en följare i en kommentar.

Klart du ska vara med och bejaka din kvinnlighet, passion och visa ditt jäklar anamma och positivitet och vara en inspiratör. Precis som Kristin“, skriver en annan.

FOTO: W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT, BARDELL ANDREAS/Aftonbladet/TT

Annons