LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists stora sorg efter familjekrisen – känslosamma orden

01 okt, 2022 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist har fullt upp med både karriären och familjelivet.
Men livet har alltid sina upp och nedgångar.
Nu delar artisten med sig av en ny familjekris.
Annons
Carola Häggkvist om stödet från följarnaBrand logo
Carola Häggkvist om stödet från följarna

Den folkkära artisten Carola Häggkvist, 55, slog igenom redan som 16-åring när hon fullkomligt golvade svenska folket med superhiten Främling i Melodifestivalen. Sedan dess har karriären bara gått som på räls.

Men det är inte bara karriären som är på topp, familjelivet går minst lika bra. På Instagram delar artisten med sig av både sin karriär och sin vardag tillsammans med familjen.

Det var med ex-maken Runar Søgaard, 55, som hon fick sonen Amadeus Sörgaard, 24. 2012 adopterade Carola sin dotter Zoe Häggkvist, 13, från Sydafrika – tolv år efter sin skilsmässa från Runar. Dottern var vid tidpunkten tre år gammal.

Carola Häggkvists tråkiga besked– familjen i sorg

Nyligen kunde vi mötas av en tråkig nyhet. Nämligen att familjens katt Gucci hade försvunnit. Hennes dotter Zoe fick Gucci när hon fyllde 13 år i födelsedagspresent.

Carola gick ut på Instagram och vädjade till sina följare att hålla utkik i området Steninge slottsby där familjen bor.

Annons

"Har du sett vår lilla katt kring Steninge slottsby?", skrev Carola på Instagram.

Men dagen därpå var katten fortfarande inte hittad och hon vädjade ännu en gång till sina följare.

Carola Häggkvists kris i familjen – avslöjar anledningen bakom

Nu, en månad senare, har vi fått en ny uppdatering från Carola, och det är inte positiva nyheter. I ett nytt Instagram-inlägg visar Carola upp nya tillskotten till familjen, två ragdoll/bondkatter och delar samtidigt med sig av en sorgsen nyhet.

"Mer än någonsin behöver vi visa att ljuset är starkare än mörkret. Att modet är större än rädslan. Och att Kärleken övervinner allt, om vi tillåter den.Vi hoppas att lilla Gucci blivit omhändertagen av någon vänlig själ. Eller så var räven som smyger omkring här lite för listig denna gång. Vi får ha ögon och öron öppna och vaksamma för vargar som ändå finns mitt ibland oss utklädda i fårakläder.. så vi inte blir bedragna", skriver hon till inlägget.

Familjens nya katter heter Sancta och Lucia och de verkar stormtrivas i Carolas familj!

FOTO: TT, SVT, INSTAGRAM

Annons