Artikeln innehåller reklamlänkar

Carolas erkännande om missen under Svenska hjältar-galan

Carolas miss under sändningen

Carola Häggkvist var en av artisterna som tog plats på scenen under kvällens Svenska hjältar-galan på TV3. Men efter sitt framträdande av sin nya låt erkänner hon en miss och är en aning kritisk mot sig själv.

Under kvällen sänds den årliga Svenska hjältar-galan på TV3, Viafree och Viaplay och på plats på Cirkus i Stockholm finns flera av Sveriges kändisar för att hylla personer för deras mod och hjälteinsatser. Tidigare år har galan letts av Mark Levengood, men i år har han lämnat över stafettpinnen till Peter Settman och Amie Bramme Sey.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men på scenen förutom programledarna och de personer som får motta pris ser vi också kändisar uppträda. En av dem är Carola Häggkvist som framförde en av sina nya låtar Let it in. Men efter att galan spelats in i början av december var artisten missnöjd över sitt framförande av nya låten och skrev i ett ärligt inlägg på sin Instagram om vad som gick fel.

”Glad över att så mycket känns så bra och verkligen händer i mitt liv just nu. Samtidigt är jag inte helt nöjd med mig själv! Finns mycket kvar att lära och utveckla som jag bör ge mig tiden till inför varje framträdande lite mer. Som tex att inte den fantastiska och viktiga texten på nya låten LET IT IN inte sitter i ryggmärgen bättre inför ett live on tape – tv-sändning.. (igår på svenska hjältar galan!)” skrev Carola i ett inlägg på sin Instagram kort efter att Svenska hjältar-galan spelats in på Cirkus.

Missnöjd över klädvalet

Men trots Carolas hårda kritik mot sig själv går det inte att se att någon i publiken märkt av hennes miss i låten. Applåderna och jublet hörs tydligt när Carola lämnade scenen. Under galan var Carola klädd i en ljust grå-blå klänning med volanger, men något hon också beklagar sig över efter galan är just hennes val av klänning.

”Att man inte har bättre hållning på scen och att jag glufsade i mig en hel biff timmarna innan så klänningen kröp sakta uppåt.. och andningen i den redan lilla klänningen blev trång”, fortsätter artisten i inlägget.

LÄS MER: Carolas ärliga ord: Därför vill hon inte bo med Jimmy

LÄS MER: Carola avslöjar superlönen: Så mycket pengar tjänar jag

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!