Carola Häggkvist visar förändringen med dottern Zoe

29 jul, 2020 
Carola Häggkvists nya bild på 11-åriga dottern Zoe får uppmärksamma följare att jubla.
”Söta fina Zoe”, skriver en Instagramanvändare.
Annons
Allt om Carola Häggkvist
Allt om Carola Häggkvist

För åtta år sedan blev Carola Häggkvists, 53, familj komplett. Det var då dottern Zoe Häggkvist, 11, kom in i hennes liv. Carola, som från sitt tidigare äktenskap med Runar Sögaard, 53, har sonen Amadeus Sögaard, 22, berättade om känslorna när adoptionen blev klar.

– Det här är lika stort som att föda ett biologiskt barn. Det var samma känsla som när jag och Amadeus lämnade BB, sa hon till Aftonbladet.

På Carolas Instagram har vi fått se dottern växa upp till den 11-åriga tjej hon är idag. Och precis som sin mamma har Zoe en musikalisk ådra. Det blev om inte annat känt för allmänheten när Carola 2019 publicerade ett Instagramklipp från en av sina konserter i Steninge slott utanför Stockholm – där hon sjöng duett med dottern! Och artistens följare överöste Zoe med lovord.

– Det är klart det är jättehärligt, sa Carola i en intervju med Hänt angående att Zoe valt att följa i sin mammas fotspår.

Annons

Bilden på Zoe Häggkvist får följarna att jubla

Tidigare i år avslöjade även Carola att Zoe ska börja på musikskolan Pops Academy. Den senaste tiden har mor och dotter dock njutit av semester och det den svenska sommaren har att erbjuda. I dagarna publicerade Carola bilder på när de två var ute på sjön.

”Äntligen – ute på sjön igen! Med älskade Zoe som även tog över rodret.. love it. Hon och jag”, skriver Carola Häggkvist.

”Nu kastar vi loss och ’softar i lagom fart’ genom Mälaren och på lite andra sköna ställen”.

Följarna uppskattar inlägget och konstaterar att det ser mer än härligt ut. Men uppmärksamma noterar också en detalj i bilderna som får dem att reagera. Dottern verkar nämligen ha fått glasögon.

”Söta fina Zoe och vad fin hon var i glasögon”, kommenterar en person inlägget.

En annan skriver:
”Fina glasögon på en fin tjej!”

”Vilka snygga glasögon”, skriver en tredje.

Nära relationen med Jimmy Källqivst

Carola var tidigare ihop med Jimmy Källqvist, 50. Men så förra året kom beskedet att de valt att gå skilda vägar. Jimmy har varit med under nästan hela Zoes uppväxt och hon har kommit att kalla honom för pappa. Men trots att Jimmy och Carola separerat är han fortsatt en stor del av både sin expartners och Zoes liv.

Annons

På sin Instagram avslöjade Carola förra vintern att de firade nyår tillsammans i hennes andra hem i Sydafrika.

”Gissa om Zoe njuter just nu när vi har möjlighet att få andas ut (och in) i Sydafrika i huset i Hout Bay”, skrev Carola.

FOTO: TT, Instagram

Annons