LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist slår tillbaka mot romansryktena: ” Vi är inte mer...”

29 jan, 2024 
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist var tidigare i en relation.Men nu förtydligar Carola för följarna att de två idag bara är vänner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lena Olins dotter Tora stoppad – misstogs för att vara sin mammaBrand logo
Lena Olins dotter Tora stoppad – misstogs för att vara sin mamma

Folkkära Carola Häggkvist, 57, kom nyligen hem från vad som såg ut att vara en underbar lyxresa till Kapstaden i Sydafrika. Där hade hon bland andra med sig dottern Zoe Häggkvist, 14 och storasystern Susanne Ekeberg, 61.

Men någon som även dök upp var Carolas ex, artistkollegan Jimmy Källqvist. Paret som delade fem år ihop gick skilda vägar år 2019. Men något de fortfarande har kvar är gemensamma semesterhus i just Sydafrika.

Carola om romansryktena med exet Jimmy Källqvist

Under resans gång har följarna noterat att även Jimmy varit närvarande på semestern. Men det är något som Carola nu adresserar.

Annons

På sin Instagram skriver hon:

”Klart man längtar tillbaks! Fin tid med syrran och svågern. Och tack till Jimmy som var med på att bjuda in familj och grannarna som gäster i vårt gemensamma hus i SA! Vi rolig tid vi hade.”, börjar hon med att skriva och förtydligar sedan:

”(Nej vi är inte mer än vänner. Vi kan ha semester med Zoe och tillsammans ändå.) Bra va?!! Tack syrran för oerhört många glada skratt och fina upptäckter på andra sidan jordklotet. Love You. Och Börje likaså! Happy sunday!”

Jimmy Källqvists egna ord om relationen till exet Carola Häggkvist – gemensamma bostaden

När Hänt tidigare pratat med Jimmy har han berättat om deras beslut om att behålla sitt gemensamma semesterhus.

Annons

– Vi har fortfarande det tillsammans. Det är helt magiskt, jag älskar Sydafrika och speciellt Kapstaden. Det är helt fantastiskt där nere, sa han då.

Även om Jimmy och Carola avslutade sin kärleksrelation så har de fortsatt vara vänner.

– Den är bra, vi har en väldigt god relation och ses titt som tätt. Och Zoe är med i bilden, det funkar jättebra. Vi är jättegoda vänner och hjälper varandra. Det känns skönt.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Eero Hannukainen/TT

Annons