Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist återförenas

Carola och Jimmy

Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist gjorde nyligen slut.
Nu syns de ihop igen för första gången sedan uppbrottet blev officiellt.
Slå på ljud

Carola Häggkvist, 53, och Jimmy Källqvist, 49, blev ett par 2014. Han är en av Sveriges mest eftertraktade basister och syns även han ofta i tv-program och på scenen, om än i bakgrunden.

Carola Häggkvist bekräftar uppbrottet från Jimmy Källqvist

De har flera gånger jobbat ihop, bland annat under Carolas julkonserter. För drygt ett år sedan flyttade Carola ut till Sigtuna strax utanför Stockholm, och i en enorm lada har hon i år både spelat in programmet Carolas advent samt haft sina konserter Jul med Carola.

Under pressträffen för programmet avslöjade hon då att relationen med Jimmy var över.

– Det är lite på is, sa hon nu om relationen i en intervju med Expressen.

Hon förtydligade dock att de fortfarande är vänner.

– Vi har en varm vänskapsrelation.

Jimmy Källqvist och Carola syns ihop efter uppbrottet

I dagarna var det premiär för julkonserten i ladan, och på plats i publiken var både fans, vänner och familj till sångerskan. Dottern Zoe Häggkvist, 10, har flera gånger tidigare visat upp sin talang för sång och dans, och så fick hon gör även under denna konsert. På bilder från konserten syns hon leende showa loss tillsammans med sina vänner.

Någon som också syns under konserten är Jimmy. Det är första gången det forna paret syns ihop offentligt sedan uppbrottet blev officiellt. På bilderna ser man hur Jimmy flera gånger håller ögonen på sitt ex under hennes uppträdande.

Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist

Jimmy höll ögonen på Carola.

Vid ett tillfälle går hon till och med fram till honom och lägger handen på hans bröst. Jimmy tittar sitt ex i ögonen och ler stort med hela ansiktet.

Precis som Carola har sagt verkar det som att de har en riktigt fin relation även efter uppbrottet. Hon har tidigare berättat att Jimmy och hans mamma ska ned till Sydafrika över nyår för att fira med henne och Zoe.

FOTO: TT/Karin Törnblom. 

SENASTE NYTT!