TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Carola Häggkvist och Danny Saucedos olycka under Så mycket bättre

19 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Carola Häggkvist och Danny Saucedo tävlade i kanot tillsammans i Så mycket bättre på TV4 men kapsejsade med båten.
Just nu pågår inspelningarna av årets säsong av Så mycket bättre som under hösten sänds på TV4. I ett inlägg på Instagram ger Carola Häggkvist nu sina följare en inblick i inspelningarna och avslöjar att hon och Danny Saucedo precis varit med om en olycka i vattnet.
Annons
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägarBrand logo
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

I år fyller TV4:s populära underhållningsprogram Så mycket bättre 10 år. Detta firas med en jubileumssäsong där ett gäng artister återses på Gotland under sommaren. Under hösten kommer tittarna alltså att få se 14 välkända artister i tv-rutan som gör comeback för en andra sommar i programmet.

Vad som är annorlunda i år är att antalet dagar som varje artist är på plats kommer variera och det blir olika konstellationer av artister i de olika avsnitten. Dessutom kommer programmet att gästas av hemliga artister och flera överraskningar.

De artister som redan nu är kända som årets deltagare är rapparna Petter Alexis Askergren och Jason ”Timbuktu” Diakité, Linda ”Miss Li” Carlsson, Magnus Uggla, Sven Bertil Taube, popartisten Little Jinder, två ev GES-medlemmarna: Niklas Strömstedt och Orup, Petra Marklund, Tityo, countrystjärnan Jill Johnsson, Ebbot Lundgren, Danny Saucedo och Carola Häggkvist.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inspelningarna av jubileumssäsongen är just nu i full gång och det har redan uppkommit dramatik när de två sistnämnda råkade ut för en olycka under en tävling.

”Har överlevt”

Carola och Danny har varit med i olika säsonger av programmet tidigare, men verkar nu kommit varandra nära under inspelningarna. På Instagram har Carola publicerat en video från en av de varma sommardagarna på Gotland där hon och Danny sitter och fikar på kaffe och bullar vid en strand tillsammans, precis efter de var med om olyckan.

”Jodå.. såklart det hände grejer på inspelningarna för årets jubileumsprogram med Så mycket bättre på Gotland i år!! Danny & jag öppnade starkt men kapsejsade rejält med vår kanot… och kom i land till slut. Där fick vi så vi teg! Annars ett mycket starkt team måste jag säga. Men han ville mest äta bullar!”, skriver Carola till videon.

Det visar sig att Carola och Danny var i samma lag under en kanottävling som inte alls slutade som de tänkt sig.

Annons

– Vi hade ju vunnit. Men jag tog i lite för mycket, säger Danny i videon.

Carola säger att kanoten vattenfylldes och att det inte alls var Dannys fel, utan att han snarare gjorde väldigt bra ifrån sig.

– Jag fick så här blå lagunen.. du vet, så ramlade vi under och de här västarna som bara som blåstes upp som två…, säger Carola och Danny fyller i:

– Men de där var ju bara obehagliga, de bara “psshh”, säger Danny.

– Exakt! Här sitter vi nu faktiskt och har överlevt, säger Carola.

Tävlingsduon säger att de lät de andra vinna, vilket möts av protest av vinnaren av tävlingen, Miss Li som sitter en bit ifrån.

Så mycket bättre – andra sommaren spelas in under sommaren 2019 och sändas i TV4 Play och TV4 under hösten 2019.

FOTO: W. Jåma Naina Helen/Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons