Idol 2023 marknadsföring banner

Carola Häggkvist hyllas efter duetten med dottern Zoe

17 sep, 2019 
Carola Häggkvist hyllas efter duetten med dottern Zoe
Under den intima konserten steg Carolas dotter upp på scenen och sjöng en duett med sin mamma.
Nu delar artisten med sig av videoklipp från framträdandet och hyllningarna väller in.
”Lilla Zoe är precis som mamma en fullfjädrad artist”, skriver en.
Annons
Fansen häpnar över Carola Häggkvists förvandling: ”Helt underbart”
Fansen häpnar över Carola Häggkvists förvandling: ”Helt underbart”

Artisten Carola Häggkvist, 53, förlängde sin turné Naket – en akustisk hitskonsert och bjöd i lördagskväll in till höstfest på sitt Steninge. I publiken fanns både betalande fans och inbjudna vänner och hon passade även på att fira sin 53:e födelsedag.

Egentligen skulle Carola Häggkvists konsertturné vara över. Men sångerskan förlängde turnén med ytterligare en spelning efter ett infall och de få biljetter som var till salu sålde slut blixtsnabbt. Mitt under den drygt två timmar långa konserten kom plötsligt Carolas tioåriga dotter Zoe upp på scenen och tillsammans framförde de Ben E Kings låt Stand by me.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sin Instagram skriver artisten om framträdandet med dottern och pojkvännen Jimmy Källqvist.

Recept.se Nyhetsbrev

Hon delar med sig av flera bilder från kvällen på sina sociala medier och hon poängterar att höjdpunkten var att få sjunga med sin dotter.

”Min höjdpunkt igår som rörde mitt mammahjärta utöver de många känslosamma moments var att få sjunga duett med Zoe till bastonerna från Jimmy K i ’Stand by me’ Zoes ögon .. åh vad de glittrade när vi tittade på varann.”

Annons

Hyllas på Instagram

Nu har artisten även postat flera videoklipp från duetten med Zoe.

”STAND BY ME! Live in the barn. Zoe takes the top harmony. Dream come true. 8 videos! Swipe for more”, skriver hon till videoklippen.

I kommentarsfältet hyllar Carolas följare både henne och dottern för deras otroliga framträdande.

”Tack för att du delade dessa klipp så vi kan höra. Så fint nummer med Zoe, Jimmy och dig. Era röster och Jimmys bas låter jättefint tillsammans –nyckelordet är TILLSAMMANS här”, kommenterar en.

”Åh, detta var det finaste ögonblicket på denna konsert! Jag är så glad att jag fick se detta live. Du är så duktig på att sjunga Zoe och en modig tjej! Hoppas du är med på julshowerna även detta år. Du Zoe o de andra flickorna var så duktiga på julshowen 2018.”, kommenterar en annan.

”Blev djupt berörd av Ert framträdande. Lilla Zoe är precis som mamma en fullfjädrad artist. Alltså helt underbart”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons