LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvist avslöjar hemligheten om uppbrottet med Jimmy

20 dec, 2019 
Malin Ljung
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist uppbrott
För några veckor sedan berättade Carola Häggkvist att hon är singel. Förhållandet med Jimmy Källqvist var över.
Nu berättar hon om nya detaljer kring deras beslut att gå skilda vägar.
Annons
Fansen häpnar över Carola Häggkvists förvandling: ”Helt underbart”Brand logo
Fansen häpnar över Carola Häggkvists förvandling: ”Helt underbart”

Carola Häggkvist, 53, och Jimmy Källqvist, 49, meddelade för några veckor sedan att de valt att ta en paus i sin relation. I en intervju berättade den folkkära artisten att de lagt relationen på is.

De har varit ett par i fem år och har dessutom arbetat nära varandra flera gånger då Jimmy Källqvist varit med och kompat Carola under hennes spelningar.

I Gry Forssell med vänner på Mix Megapol bekräftade Carola för en dryg vecka sedan att pausen var avslutad, och så även förhållandet. Detta efter att hon fick frågan ”är du singel?” och hon valde att svara:

– Ja det kan man väl säga.

Carolas hemliga uppbrott från Jimmy

Men trots att förhållandet är slut har de fortsatt att ses flitigt. Anledningen är att Jimmy Källqvist varit med och spelat under Carolas julshower och även i Carolas advent på TV3.

På Instagram berättar nu Carola fler detaljer kring uppbrottet med Jimmy, och framför allt varför de fortfarande har en lättsam och enkel relation. Det är nämligen så att de lyckats hålla sitt beslut om att göra slut i flera månader.

Annons

”J & jag har inte varit ett par sedan i början av det här året-19. Så för oss är det lite ’old news’ när det nu kommer ut att vi bara är vänner!”, skriver Carola.

Hon väljer dessutom att poängtera att deras förhållande under de fem åren bara bestått av deras kärlek, i övrigt har de inte delat något.

Carola och Jimmys relation idag

”Det funkar fint och vi har aldrig haft något mer gemensamt än just huset i Sydafrika. Inte bott tillsammans hemma eller varit förlovade eller gifta. Vi har bara givit varann väldigt mycket tid då vi även arbetat och musicerat tillsammans”, skriver hon.

Både Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist bor i anslutning till Steninge slott, fast i varsin fastighet. Och de verkar ha fortsatt god kontakt – framför allt då Jimmy under deras tid tillsammans stått yngsta dottern Zoe nära, något han fortfarande gör.

”Zoe mår bra och J finns där i en slags fadersroll som hon behöver”, avslutar Carola sitt inlägg med ett hjärta.

FOTO: Cornelia Nordström / EXP / TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

 

Annons