LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carl Jan Granqvist svarar på kritiken efter viktraset

16 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Carl Jan Granqvist efter Biggest loser
Carl Jan Granqvist har rasat i vikt i och med sin medverkan i Biggest loser VIP. Responsen har inte bara varit positiv och nu svarar han på kritiken.
Annons

Den välkända krögaren Carl Jan Granqvist, 72, är just nu aktuell som en av deltagarna i Biggest loser VIP. Redan nu syns resultatet av hård träning och strikt kost. Carl Jan chockade många när han för några veckor sedan dök upp på TV4:s pressträff i en betydligt slankare version av sig själv.

– Det är så skojigt med allt beröm man får, säger han när Hänt träffar honom på premiären av Så som i himmelen på Oscarsteatern.

Nu har han levt sitt nya sunda liv ett tag och också hunnit visa upp sig på galor, event och sociala medier. Han har också kunnat sluta med de insulinsprutor han tidigare tog dagligen på grund av sin diabetes. Trots en mer hälsosam Carl Jan finns det de som har ifrågasatt om han verkligen är så sund som han säger.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag förstår inte det riktigt, jag mår jättebra ju. Jag får på mig de kostymer som syddes upp till mig när jag var 25, det säger väl ganska mycket, svarar han på kritiken.

Annons

Han förstår dock att folk kan vara chockade över hans nya utseende där både kropp och ansikte förändrats ordentligt.

– Det är inte roligt att se mig naken för det är ganska skrynkligt alltihop, så då blundar jag. Men så fort jag få på lite kläder så blir det bra, säger han och skrattar.

Förutom några få negativa kommentarer får han annars mestadels positiv respons. Han själv har inte märkt av någonting som är dåligt med viktraset, förutom att han inte längre kan använda allt i sin garderob

– Men jag har sparat alla kostymer sedan jag var sex år gammal så jag har att välja på, säger Carl Jan Granqvist.

Hur mycket han har gått ner får han inte avslöja förrän hela säsongen av Biggest loser VIP är över.

Biggest Loser VIP har premiär den 24 september på TV4.

FOTO: IBL

Annons